ZAO Lak na nehty francouzský 643 French Pink 8 ml

ZAO Lak na nehty francouzský 643 French Pink 8 ml

(2 hodn.)
Značka: ZAO
Certifikáty: PETA
Certifikát PETA
286
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Lak na nehty pro francouzskou manikúru s přírodním složením dodá vašim nehtům dokonalý vzhled a díky růžovému odstínu opticky odstraní nažloutlé zabarvení nehtů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

ZAO Lak na nehty francouzský 643 Pink má jemný světle růžový, částečně transparentní odstín a nanáší se po aplikaci bílého laku na celý povrch nehtu. Skvěle však bude vypadat i samostatně. Růžový odstín skvěle zamaskuje nažloutlé zabarvení nehtů, dodá jim perfektní upravený vzhled a díky obsahu křemíku je zpevní.

Přírodní laky na nehty ZAO se vyznačují tím, že oproti konvenčním lakům na nehty nevysušují jejich povrch. Jsou zcela bez obsahu toluenu, formaldehydu, xylenu a dalších potenciálně škodlivých ingrediencí. Díky tomu nezatěžují nehty, pokožku a životní prostředí. Laky ani jejich jednotlivé složky nejsou testované na zvířatech.

Velký štěteček pohodlně pokryje nehet, díky čemuž je aplikace laku velice snadná a rychlá. Složení je obohacené o slunečnicový olej, který zabrání vysušení nehtů. Výtažek z bambusu spolu s křemíkem je zase posiluje, dodává jim zdravý lesk a zvyšuje jejich odolnost. Elegantní skleněné balení s dřevěným uzávěrem bude ozdobou vaší koupelny.

Použití: Pro dokonalý výsledek lakujte vždy dvě vrstvy. Naneste nejprve jednu vrstvu, nechte krátce zaschnout a aplikujte druhou vrstvu laku.

ZAO je dekorativní kosmetika pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy ve složení produktů. ZAO minerální bronzery neobsahují silikony, parabeny či další potenciálně škodlivé syntetické ingredience a naopak obohacují pleť cennými antioxidanty a přírodními složkami.

Barva: růžová

Výrobce: COSMÉTIKA France SARL, 10 rue Condorcet , 26100, Romans sur Isére, Francie

Z blogu7

Bambus - ekologická surovina budoucnosti

Dopisy Ježíškovi 3. díl

Nová minerální kosmetika ZAO otestována!

Prožijte podzim jako Pařížanka

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

ZAO: První certifikovaná značka doplnitelného eko-friendly make-upu

ZERO WASTE díl třetí: dekorativní kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ DD 23. 2. 2018 10:22

Mám jej týden nalakovaný a neloupe se. Velké plus za složení, při mých lomivých nehtech to snad nebude takový nápor na nehtovou ploténku. Odstín je decentní, nehty působí pěstovaným dojmem. Doporučuji.

Dobrý lak / felinegrace 13. 6. 2016 17:07

Velmi dobrý lak, doporučuji.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?