Logona Lak na vlasy 150 ml

Logona Lak na vlasy 150 ml

(2 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní lak na vlasy splňuje všechna kritéria stylingového přípravku. Zafixuje váš účes a zároveň pečuje o výživu a regeneraci vlasů. Neobsahuje žádné syntetické konzervační ani barvící látky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní lak na vlasy Logona splňuje všechna kritéria stylingového přípravku. Dokonale zafixuje účes, vlasy neslepí, naopak dovolí vašemu účesu přirozeně živý pohyb. Olej ze sezamových semínek spolu s extraktem z chmele, lopuchu a henna pečuje o výživu a regeneraci vlasů i vlasové pokožky. Lak neobsahuje žádné syntetické konzervační, vonné ani barvící látky.

Olej ze sezamových semínek je velice výživný. Pomáhá uhlazovat poškozenou strukturu vlasů a zacelovat roztřepené vlasové konečky. Dále prokrvuje pokožku hlavy. Urychluje tak růst zdravých a silných vlasů a zabraňuje jejich předčasnému vypadávání. Henna dokonale obalí povrch vlasu a vytvoří na něm tenký film, který jej chrání před poškozením a také díky němu vlas vypadá silnější a celkový účes bohatší a plnější.

Extrakt z chmele a kořene lopuchu podporuje růst vlasů a pomáhá omezovat jejich předčasné vypadávání a šedivění. Dále je vhodný na rychle se mastící pokožku hlavy a zplihlé vlasy se sklonem k tvorbě lupů. Přírodní lak na vlasy spolehlivě zafixuje účes a současně vlasy ochrání před třepením a dodá jim bohatý vzhled.

Použití: Lak důkladně protřepejte a aplikujte na suché upravené vlasy ze vzdálenosti 20-30 cm.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Barva: béžová

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Lopuchový olej na tělo i vlasy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

opravdu super přírodní lak / Bára 20. 5. 2023 09:22

Opravdu funguje, navíc lahvička mi vydržela půl roku i při používání cca každý druhý den :) stačí trošku

Vynikající / Eva 13. 12. 2017 10:27

S tímto lakem jsem na jemné vlasy naprosto spokojená - krásně je zpevní. Kupuji ho už velmi dlouho.

/ Hana 11. 10. 2020 10:13

Funkční - vlasy krásně zpevní, po nanesení vypadají přirozeně. Nádherně voní. Spokojenost.

silně tužící / Michaela 20. 12. 2022 11:50

Tenhle lak je opravdu funkční oproti jiným přírodním produktům, které jsem kdy vyzkoušela. Stačí ho jen málo, poměrně vlasy zpevní ale zároveň jde z vlasů vyčesat. Dokáže udělat celkem helmu, když se ho dá víc. jediné nepříjemné je vůně, je hodně cítit alkohol.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?