puroBIO cosmetics Látková maska pro suchou pleť Emily Relax and fun 15 15 ml

puroBIO cosmetics Látková maska pro suchou pleť Emily Relax and fun 15 15 ml

puroBIO cosmetics Látková maska pro suchou pleť Emily Relax and fun 15 15 ml

Certifikáty: CCPB
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Látková maska Emily pro speciální okamžiky pohody a zasloužené relaxace. Vhodná pro suchou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Látková maska pro suchou pleť Emily Relax and Fun je velice praktická. Díky příjemnému celulózovému materiálu ji pouze přiložíte na pleť, necháte působit, sundáte a přebytečné množství aktivních látek, rostlinných olejů a extraktů vmasírujete do pleti.

Základem je Aloe vera, která pokožku intenzivně hydratuje, regeneruje a zvláčňuje. Také zklidňuje jakákoliv podráždění. BIO arganový a opunciový olej chrání pokožku před působením volných radikálů a navrací elasticitu. Obsažený eukalyptol svojí vůní vytváří atmosféru domácího wellness. Jojobový olej vytváří jemnou ochrannou vrstvu, extrakt z okurky hydratuje, redukuje pigmentové skvrny, stahuje póry a projasňuje.

Italská značka puroBio Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Použití: Očistěte pleť Čisticí pěnou puroBIO. Přiložte masku na suchou pokožku a nechte 10 min působit. Poté masku odstraňte a přebytečné množství jemně vmasírujte do pleti. Pokračujte vaší běžnou péčí, např. z řady puroBIO for skin.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť, unavená pleť

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?