Annemarie Börlind Lehký denní fluid na smíšenou pleť, Combination 75 ml

Annemarie Börlind Lehký denní fluid na smíšenou pleť, Combination 75 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Denní fluid s termální vodou a výtažky z mořských řas nebo čajovníku obnovuje rovnováhu pleti, mírně stahuje póry a poskytuje pleti intenzivní hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní fluid na smíšenou pleť Annemarie Börlind splňuje požadavky pleti, která má mastnější T-zónu a suché tváře. Napomáhá obnovit přirozenou rovnováhu pleti, to znamená, že reguluje tvorbu mazu, lehce stahuje póry a zároveň hydratuje suchou pokožku a zanechává ji příjemně vláčnou.

Fluid díky obsaženému extraktu z čajovníku mírně stahuje rozšířené póry, reguluje tvorbu mazu a spolu s vitaminem E má silné antioxidační účinky, a brání tak předčasnému stárnutí kožních buněk. Termální voda ze Schwarzwaldu je bohatá na minerální látky a intenzivně hydratuje pokožku.

Výtažek z mořských řas pomáhá během dne udržovat v pleti potřebnou míru vlhkosti, a navíc přispívá k odstraňování nedokonalostí. Spolu s panthenolem zklidňuje případné podráždění či začervenání. Jojobový vyživuje pokožku a podporuje její elasticitu. Čistí a regeneruje mastnou pleť v T-zóně a zároveň zvláčňuje suchou pokožku na tvářích a chrání ji před vysušením.

Použití: Malá množství přípravku aplikujte ráno na čistou pleť po použití tonika. Jemně vmasírujte krouživými pohyby, aby se textura fluidu zcela vstřebala.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Combination

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?