Lavera Lesk na rty 04 mandlové políbení, Trend Sensitiv 6,5 ml

Lavera Lesk na rty 04 mandlové políbení, Trend Sensitiv 6,5 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lesk na rty Lavera Trend Sensitiv v přirozeném odstínu mandlové políbení přirozeně zvýrazní barvu rtů a dodá jim elegantní lesk. Zároveň o rty díky svému jedinečnému přírodnímu složení pečuje. Směs pečlivě vybraných za studena lisovaných olejů, přírodních másel, vitaminů a bylinných extraktů vyživuje jemnou kůžičku na rtech a zároveň na ní vytváří ochrannou vrstvu před nepříznivými vnějšími vlivy

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lesk na rty Lavera Trend Sensitiv v přirozeném odstínu mandlové políbení přirozeně zvýrazní barvu rtů a dodá jim elegantní lesk. Zároveň o rty díky svému jedinečnému přírodnímu složení pečuje. Směs pečlivě vybraných za studena lisovaných olejů, přírodních másel, vitaminů a bylinných extraktů vyživuje jemnou kůžičku na rtech a zároveň na ní vytváří ochrannou vrstvu před nepříznivými vnějšími vlivy. 

Panenský ricinový, arganový, a jojobový olej je silná trojice bojovníků proti vysušování a popraskaným rtům.  Hluboce hydratují, vyživují a napomáhají hojení již vzniklých drobných trhlinek. Včelí vosk je bohatý na antioxidant vitamin A, má antiseptické a mírně dezinfekční účinky. Působí preventivně proti vzniku popraskaných koutků a oparů. 

Přírodní lesk na rty dále využívá příznivých účinků výtažků z lékořice, rakytníku a lesního slézu. Tyto přírodní složky uklidňují, napomáhají hojení zánětů a působí antibakteriálně. Lékořice je zodpovědná za příjemný chladivý pocit při aplikaci lesku. Produkt je navíc obohacen o vitamin C a E, které ještě více podporují jeho regenerační schopnost.

Použití: Naneste v přiměřené vrstvě na rty.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: hnědá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Podzimní líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?