Lavera Lesk na rty 08 růžová, Trend Sensitiv 6,5 ml

Lavera Lesk na rty 08 růžová, Trend Sensitiv 6,5 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lesk na rty v jemném světle růžovém odstínu dodá vašim rtům šťavnaté zabarvení. Díky přírodním vyživujícím složkám a bambuckému máslu pečuje o rty a dodává jim potřebné látky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Lesk na rty 08 růžová dodá vašim rtům jemný růžový odstín, který působí velice žensky a elegantně. Můžete jej použít jak samostatně pro přirozený vzhled či v kombinaci s kouřovým líčením očí, tak na váš oblíbený odstín rtěnky. Sluší všem odstínům pleti a dodá vám svěží mladistvý vzhled po celý den.

Lesky na rty Lavera jsou skvělým produktem pro doplnění každodenního líčení. Díky velice lehké textuře nezatěžují rty, nelepí a působí jako jemný závoj. Široké spektrum odstínů v červených, růžových i neutrálních tělových tónech nabízí nepřeberné spektrum možností líčení jak pro běžný den, tak speciální příležitosti, a z této škály si jistě vybere každá žena.

Lesky obsahují množství přírodních složek, jako je vyživující bambucké máslo, které napomáhá chránit rty proti vysušování. Arganový olej dodává rtům hydratační látky spolu s vitaminy a stopovými prvky a činí rty hebkými a vláčnými. Složení s vitaminem E tak nejen dodá rtům šťavnatý odstín a podtrhne jejich přirozenou krásu, ale zároveň je udržuje hedvábně jemné po celý den.

Pro krásné rty

Přírodní lesk na rty Lavera decentně zvýrazní vaše rty a zároveň jim poskytuje pečující benefity v jednom. Lesk na rty je šikovný malý pomocník, který se vejde do každé kapsy či kosmetické taštičky a můžete jej nosit pořád při sobě. V několika málo vteřinách zvýrazní přirozenou krásu vašich rtů, dodá jim jemné zbarvení a dech beroucí lesk.

Lesk a péče

Lesk na rty obsahuje kvalitní pigmenty, které dodají vašim rtům lehký nádech barvy a působí velice přirozeně. Přírodní složky se pak postarají o hydrataci a výživu jemné a citlivé pokožky rtů, která je snadno náchylná k vysušení. Bambucké a kakaové máslo jsou bohaté na mastné kyseliny, dlouhodobě zvláčňují rty a udržují je komfortně vyživené po celý den.

Sofistikovaný odstín

Tento odstín ve světle růžové je ideální pro milovníky přirozeného líčení a dokáže opticky zvětšit vaše rty. Světlejší barva je vhodná i pro drobnější či úzké rty a zářivý lesk zvětší jejich objem. Světle růžový odstín je vhodný na každodenní nošení a můžete jej také kombinovat s "nahými" růžovými či béžovými rtěnkami, které sluší všem podtónům pleti.

Lehká krémová struktura

Lesk na rty Lavera má výjimečně lehkou konzistenci, která rty nezatěžuje, nevytváří na nich hutný povlak a nelepí. Rovnoměrně pokryje vaše rty a nevysušuje ani při celodenním nošení. Rostlinné oleje, jak je vzácný arganový či kokosový, poskytují lesku na rty jemnou krémovou strukturu, která udržuje rty zdravě vypadající a hedvábně vláčné.

 

Learn to solve the Rubix Cube with the easiest method, memorizing only six algorithms.

Použití: Nanášejte lesk na rty aplikátorem přímo z balení či použijte štěteček na rty.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: růžová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Namalujte se s přírodou

Podzimní líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?