Lavera Lesk na rty 11 růžovofialová, Trend Sensitiv 6,5 ml

Lavera Lesk na rty 11 růžovofialová, Trend Sensitiv 6,5 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lesk na rty v unikátním odstínu růžové s fialovými tóny vám dodá elegantní a sofistikovaný vzhled. Lehká krémová konzistence pokryje vaše rty okouzlujícím leskem s jemným saténovým třpytem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Lesk na rty 11 růžovofialová vás uchvátí svým unikátním chladivým odstínem. Svěží růžová s tlumenými fialovými tóny vám dodá elegantní a sofistikovaný vzhled a vypadá skvěle jak samostatně, tak spolu s kouřovým líčením očí či v kombinaci s vaší oblíbenou rtěnkou v podzimních a zimních švestkových a ostružinových tónech. Jemný saténový třpyt rozzáří vaši tvář.

Lesky na rty Lavera jsou skvělým produktem pro doplnění každodenního líčení. Díky velice lehké textuře nezatěžují rty, nelepí a působí jako jemný závoj. Široké spektrum odstínů v červených, růžových i neutrálních tělových tónech nabízí nepřeberné spektrum možností líčení jak pro běžný den, tak speciální příležitosti, a z této škály si jistě vybere každá žena.

Lesky obsahují množství přírodních složek, jako je vyživující bambucké máslo, které napomáhá chránit rty proti vysušování. Arganový olej dodává rtům hydratační látky spolu s vitaminy a stopovými prvky a činí rty hebkými a vláčnými. Složení s vitaminem E tak nejen dodá rtům šťavnatý odstín a podtrhne jejich přirozenou krásu, ale zároveň je udržuje hedvábně jemné po celý den.

Pro krásné rty

Přírodní lesk na rty Lavera decentně zvýrazní vaše rty a zároveň jim poskytuje pečující benefity v jednom. Lesk na rty je šikovný malý pomocník, který se vejde do každé kapsy či kosmetické taštičky a můžete jej nosit pořád při sobě. V několika málo vteřinách zvýrazní přirozenou krásu vašich rtů, dodá jim jemné zbarvení a dech beroucí lesk.

Lesk a péče

Lesk na rty obsahuje kvalitní pigmenty, které dodají vašim rtům lehký nádech barvy a působí velice přirozeně. Přírodní složky se pak postarají o hydrataci a výživu jemné a citlivé pokožky rtů, která je snadno náchylná k vysušení. Bambucké a kakaové máslo jsou bohaté na mastné kyseliny, dlouhodobě zvláčňují rty a udržují je komfortně vyživené po celý den.

Sofistikovaný odstín

Pokud vás již začala nudit klasická světlá růžová, vyzkoušejte tento odstín lesku na rty, který je stejně univerzální, avšak díky fialkovým tónům působí velice zajímavě. Obsahuje především studené tóny, díky tomu je vhodný pro pleť s narůžovělým podtónem a vypadá skvěle v kombinaci s odstíny šedé, černé, stříbrné či tmavě modré a smaragdové. 

Lehká krémová struktura

Lesk na rty Lavera má výjimečně lehkou konzistenci, která rty nezatěžuje, nevytváří na nich hutný povlak a nelepí. Rovnoměrně pokryje vaše rty a nevysušuje ani při celodenním nošení. Rostlinné oleje, jak je vzácný arganový či kokosový, poskytují lesku na rty jemnou krémovou strukturu, která udržuje rty zdravě vypadající a hedvábně vláčné.

 

 

Použití: Nanášejte lesk na rty aplikátorem přímo z balení či použijte štěteček na rty.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: fialová, růžová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Namalujte se s přírodou

Podzimní líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Kateřina 13. 6. 2017 10:21

Příjemný lesk, krásná barva, jen bych ocenila větší pigmentaci.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?