Desert Essence Lesk na rty kokos 10,35 ml

Desert Essence Lesk na rty kokos 10,35 ml

Značka: Desert Essence
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehce ochucený balzám na rty s obsahem jojobového oleje, bambuckého másla a směsí éterických olejů, které zklidňují a chrání vaše rty. certifikáty: vhodné pro: péči o rtykonzistence: hutná krémovábarva: bílábalení: plastový obalpoužití: Aplikujte několikrát denně slabou vrstvu lesku na rty.složení: Certified Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (4), Certified Organic Helianthus Annuus (S

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Lehce ochucený balzám na rty s obsahem jojobového oleje, bambuckého másla a směsí éterických olejů, které zklidňují a chrání vaše rty.

certifikáty:
vhodné pro: péči o rty
konzistence: hutná krémová
barva: bílá
balení: plastový obal

použití: Aplikujte několikrát denně slabou vrstvu lesku na rty.
složení: Certified Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (4), Certified Organic Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (4), Sorbitol, Sorbitan Olivate (from Olive Oil) (1), Certified Organic Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (2), Certified Organic Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil (4), Certified Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil (4), d-alpha Tocopherol (Natural Vitamin E) (1), Menthyl Lactate, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract (Natural Preservative), Proprietary blend of Essential Oils, Iron Oxide, Mica
1 Certified Organic by EcoCert
2 IBD (Instituto Biodinâmico Certification Association-Brazil)
3 Certified Organic by QAI
4 Certified Organic by QCS


země původu značky: USA
charakteristika značky: Firma Desert Essence vznikla již před 30 lety v USA. Jejím cílem je vyrábět přírodní produkty tak, aby jejich složení a kvalita přispívaly k zlepšení zdravého životního stylu. Produkty zaručují vysokou kvalitu v mnoha příjemných přírodních vůních, s BIO složkami, jako je například kokos, maliny, pistácie a další. K dispozici je také řada NEUTRAL, která je zcela bez parfemace a obsahuje například BIO jojobový olej nebo BIO mořské řasy, je tak vhodná i pro nejcitlivější pokožku. Žádný produkt Desert Essence neobsahuje parabeny (umělé konzervanty), sodium-lauryl/laureth sulfáty, ftaláty, umělá barviva, umělá aromata, silikony, EDTA, glykol ani žádné ropné složky. Produkty firmy Desert Essence nebyly testovány na zvířatech, ani neobsahují živočišné složky, jsou 100% vegan.

kontakt na výrobce:
Desert Essence
P.O. Box 14007
Hauppauge, New York 11788
www.desertessence.com

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: béžová, neutrální

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu1

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?