Lavera Lesklá rtěnka se třpytkami 03 orientální růže, Trend Sensitiv 2,85 g

Lavera Lesklá rtěnka se třpytkami 03 orientální růže, Trend Sensitiv 2,85 g

Lavera Lesklá rtěnka se třpytkami 03 orientální růže, Trend Sensitiv 2,85 g

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemná mírně transparentní rtěnka v půvabném tlumeném růžovém odstínu vám dodá velmi elegantní a sofistikovaný vzhled. Mimořádně jemná textura nezatěžuje rty a chrání je proti nadměrnému vysušení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Lesklá rtěnka se třpytkami 03 orientální růže podtrhne přirozenou krásu vašich rtů díky elegantnímu tlumenému růžovému odstínu, který sluší jak teplému, tak studenému podtónu pleti. Je skvělou volbou pro jakékoliv roční období a vypadá báječně v kombinaci s neutrálním líčením očí. Lehká krémová konzistence dodá vašim rtům nejen půvabný svěží odstín, ale i jemný lesk.

Lesklé rtěnky Lavera spojují pigmentaci rtěnky spolu s pečujícími účinky balzámu na rty. Jejich odstíny jsou mírně transparentní a dodají vašim rtům šťavnatý nádech. Množství hydratačních složek pak jemně pečuje o vaše rty a dodává jim prospěšné vyživující látky. Bambucké a kakaové máslo napomáhají obnovit přirozenou lipidovou kožní bariéru a chrání tak rty před nepříznivými vnějšími vlivy.

Obsažené minerální pigmenty dodávají rtěnkám svěží odstín. Inovativní lehká textura nezatěžuje rty a zabraňuje jejich nadměrnému vysušení. Vitamin E je účinným antioxidantem a chrání proti škodlivému působení volných radikálů. Vaše rty tak nejen získají atraktivní zabarvení, ale zároveň budou i hloubkově opečovávané a sametově jemné.

Dokonalé rty

S lesklou rtěnkou Lavera dosáhnou vaše rty dokonalosti. Tato rtěnka s hedvábně jemnou krémovou strukturou dodá vašim rtům sexy odstín a zároveň o ně do hloubky pečuje. Elegantní balení v černé barvě dělá ze rtěnky Lavera skvělý doplněk do kabelky či kosmetické taštičky, se kterým kdykoliv vytvoříte perfektní líčení lichotící vaší kráse.

Elegantní odstín

Rtěnka Lavera v jemném růžovém odstínu je velice slušivá a působí nadčasově a elegantně. Podtrhne vaši přirozenou krásu a vypadá skvěle na denní i večerní nošení. Tlumený růžový odstín se studenými podtóny je skutečně univerzální. Rtěnka obsahuje kvalitní pigmenty, díky kterým vydrží na rtech po dlouhou dobu a zároveň je chrání před vnějšími vlivy.

Hloubková péče

Rtěnka Lavera obsahuje množství přírodních pečujících ingrediencí, které udržují vaše rty po celý den svěží a zaručují maximální komfort při nošení rtěnky. Mandlový olej je velice jemný a dodává rtům hloubkovou výživu, aniž by je jakkoliv zatížil. Bambucké a kakaové máslo zvláčňují rty a zanechávají je sametově hebké po celý dlouhý den.

Hedvábná konzistence

Obsažený vitamin E je silným antioxidantem, díky čemuž chrání proti účinkům volných radikálů, a tím brání stárnutí pokožky. Přírodní oleje a rostlinná másla zabraňují vysoušení rtů a vzniku šupinek. Rtěnka má velice lehkou konzistenci, snadno se roztírá po rtech a při nošení ji takřka necítíte. Zároveň ale dodá vašim rtům zabarvení i zářivý lesk.

 

Použití: Rtěnku naneste v tenké vrstvě na rty. Případně použijte balzám na rty jako podklad. Aplikujte podle potřeby kdykoliv během dne.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: růžová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Namalujte se s přírodou

Podzimní líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Mňam / Blanka 6. 4. 2017 18:07

Rtěnka voní a "chutná" po kakau, má v sobě více třpytek, barva je velice "nude", takže jakoby na rtech ji nevidíte. Byla fajn, ale přesto jsem ji moc nenosila.

/ Denisa 17. 9. 2018 20:54

+ Krásná přirozená barva a balzámová konzistence. - Nic moc vůně.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?