Taoasis Levandule, Bio Baldini 5 ml

Baldini BioAroma Lavendel fein 5 ml

Taoasis Levandule, Bio Baldini 5 ml

Baldini BioAroma Lavendel fein 5 ml

250
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks

Esenciální olej s lehce kořeněnou bylinkovou vůní působí proti napětí, stresu a nervozitě. Je vhodný při nespavosti, mírní bolesti hlavy a pomáhá regenerovat pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Taoasis Levandule okouzlí vaše smysly lehce kořeněnou bylinkovou vůní, která nádherně provoní domov a dodá mu uklidňující atmosféru. Právě díky svým zklidňujícím účinkům je levandule nenahraditelná při psychickém napětí, vyčerpání nebo stresu. Poradí si také s nervozitou a nespavostí.

Levandule má výborné dezinfekční a antiseptické účinky a podporuje regeneraci tkání. Můžete ji tak využít jako podporu hojení drobných oděrek, popálenin nebo při štípnutí hmyzem. Je ale výborná i k péči o citlivou pleť, kterou zklidní a zbaví ji nepříjemných pocitů pnutí. Vhodná je ale i k péči o pleť suchou, zralou nebo aknózní. Levandulový éterický olej také pomáhá zmírňovat bolesti hlavy a posilovat organismus při chřipce či nachlazení.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: Demeter, BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Tip: V ojedinělých případech lze použít na pokožku nezředěný. Např. když potřebujete zklidnit komáří štípnutí nebo vydesinfikovat řeznou ránu. U citlivějších jedinců je ale nutné provést test snášenlivosti. Je vhodný pro domácí výrobu kosmetiky a parfémů.

Upozornění: Éterický olej nepoužívejte při nízkém krevním tlaku. Těhotné ženy mohou používat éterický olej levandule v polovičním ředění od ukončeného třetího měsíce gravidity (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. U citlivých osob neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost. Lze jej používat v přítomnosti dětí od šesti let věku.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

DIY: Vyrobte si vlastní antibakteriální gel

Z deníku BiOOO matky v přípravě: V očekávání

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?