Nobilis Tilia Levandule 5 ml

Nobilis Tilia Levandule 5 ml

Nobilis Tilia Levandule 5 ml

182
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Éterický olej z úzkolisté levandule pomáhá prohloubit relaxaci a zmírňuje svalové i nervové napětí. Je vhodný při nespavosti, má antibakteriální účinky a lze jej používat také v období po porodu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu24
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Levandule úzkolistá je čistá přírodní silice z francouzské levandule bez jakýchkoliv syntetických příměsí a dalších přidaných látek. Její typická květinová vůně s bylinnými tóny působí velmi relaxačně a prohloubí váš každodenní odpočinek. Aroma levandule pomáhá navození duševní rovnováhy a působí zklidňujícími účinky na tělo i mysl.

Levandule je skvělou přírodní dezinfekcí a pomáhá zabránit množení škodlivých mikroorganismů v drobných rankách a odřeninách. Zároveň podporuje přirozenou regenerační schopnost tkání, a tím i urychluje hojení. Éterický olej z levandule je tak skvělým univerzálním přípravkem první pomoci do vaší domácí lékárničky.

Levandulový olej zmírňuje jakékoliv napětí a působí také proti bolesti. Její podpůrný efekt oceníte mimo jiné v období po porodu. Levandule je vhodná také pro děti a pomáhá při problémech s nespavostí. Zároveň snižuje zvýšený krevní tlak.

Zklidnění pro tělo i mysl

Éterický olej z levandule úzkolisté je jednou z vůbec nejpoužívanějších rostlinných esencí s komplexními účinky. Vůně levandule je velice příjemná a působí na všechny vaše smysly. Účinně neutralizuje nepříjemný zápach a má zklidňující účinky na tělo i mysl. Její jemně bylinné tóny vytvářejí atmosféru harmonického a poklidného domova. 

Harmonie a relaxace

Éterický olej z levandule je skvělou volbou pro okamžiky relaxace. Prohloubí váš odpočinek a působí proti stresu a nadměrnému duševnímu či tělesnému vypětí. Zklidňuje rozbouřenou mysl a pomůže vám zapomenout na všední starosti. Působí také proti problémům s usínáním, trémě a nervozitě. Zároveň dezinfikuje vzduch a brání množení bakterií.

Podpora regenerace

Éterický olej z levandule má ale velmi široké využití. Levandulový éterický olej zklidňuje podráždění a je vhodný pro péči o citlivou pokožku. Zmírňuje zarudnutí pleti, pečuje o pokožku spálenou či s drobnými poraněními. Ulevuje od bolestí a využijete jej zejména při migrénách. Urychluje hojení a stimuluje přirozenou regenerační schopnost tkání. 

Tajemství aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Tip: V ojedinělých případech lze použít na pokožku nezředěný. Např. když potřebujete zklidnit komáří štípnutí nebo vydesinfikovat řeznou ránu. U citlivějších jedinců je ale nutné provést test snášenlivosti. Je vhodný pro domácí výrobu kosmetiky a parfémů.

Upozornění: Éterický olej nepoužívejte při nízkém krevním tlaku. Těhotné ženy mohou používat éterický olej levandule v polovičním ředění od ukončeného třetího měsíce gravidity (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. U citlivých osob neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost. Lze jej používat v přítomnosti dětí od ukončeného 6. měsíce.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: astma, bodnutí hmyzem, bolest hlavy a migréna, hojení ran a zánětů, mastná pleť, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, problematická pleť a akné, snížení krevního tlaku, stres a úzkost, suchá pleť, zralá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu24

Jak začít s aromaterapií?

14 rad pro bezpečné používání éterických olejů

Aromaterapie a pět elementů - Jaro

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Levandule (Lavandula angustifolia)

Esenciální oleje na zmírnění viditelnosti jizev

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje proti akné

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej levandule

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak pečovat o pokožku po opalování

Jak se zbavit chrápání

Jak si poradit s akné přírodní cestou

Jak zklidnit spálenou pokožku aneb Aromaterapie po opalování

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Levandule - fialový zázrak z Provence

Namíchejte si krém na suchou pleť

Nejlepší éterické oleje proti virům

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Olejová péče o lupénku

Prostředky pro duševní pohodu budoucí rodičky

Přírodní péče o poporodní poranění

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?