Nobilis Tilia Levandulový krém Chére 50 ml

Nobilis Tilia Levandulový krém Chére 50 ml

Nobilis Tilia Levandulový krém Chére 50 ml

(5 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Levandulový krém Chére je vhodný pro všechny druhy pleti, zejména pro pleť citlivou a problematickou. Krém se rychle vstřebává a zanechává pleť jemně hebkou a dokonale zklidněnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Levandulový krém Chére Nobilis Tilia je vhodný pro všechny druhy pleti, zejména pro pleť citlivou a problematickou. Krém se rychle vstřebává a zanechává pleť jemně hebkou a dokonale zklidněnou.

Přírodní složení krému má regenerační a zklidňující účinky především díky levandulovému oleji a obsahu rostlinných olejů. Krém také efektivně podporuje tvorbu nových kožních buněk. Díky svým uklidňujícím účinkům je vhodný pro denní použití a také k ošetření pokožky po opalování.

Pleťový krém je vhodný pro denní i noční používání, rychle se vsakuje a hydratuje pokožku. Obsahuje levandulový éterický olej, který zvyšuje vitalitu pleti a působí uklidňujícím účinkem na psychiku. Bambucké máslo, olej ze sladkých mandlí a sojový olej zase vyživují a pečují o namáhanou pokožku. Aloe vera a glycerin hydratuji a včelí vosk chrání pleť proti nepříznivým okolním vlivům.

Pečující balzám

Levandulový krém Chére od Nobilis Tilia je vhodný pro všechny typy pleti, ale obzvláště bude vyhovovat pokožce citlivé či problematické s náchylností k tvorbě pupínků a ucpávání pórů. Díky kvalitním přírodním ingrediencím a rostlinným olejům krém pečuje o všechny typy pokožky, podporuje hydrataci pleti a zanechává ji vláčnou a zářící.

Vyživená a jemná pokožka

Tento krém je vhodný na denní i večerní použití a podporuje regenerační procesy v pleti. Díky jemné konzistenci se velice snadno roztírá a rychle vstřebává, nezanechává mastný povlak a neucpává póry. Je vhodný rovněž pod make-up a při použití na noc podporuje regeneraci pokožky, zatímco spíte. Díky krému se pak probudíte do nového rána s vypnutou a hydratovanou pokožkou.

Zklidnění pro citlivou pokožku

Hlavní vlastnosti tomuto krému dodává levandulový olej, který je výjimečný svými intenzivními zklidňujícími účinky. Levandulový olej působí i na velmi citlivou pokožku, zmírňuje její podráždění a brání zarudnutí či nepříjemnému pnutí. Levandulový krém Chére je vhodný i na podrážděnou pokožku a lze jej použít také na namáhanou pleť po opalování.

Přírodní oleje a másla

Základ krému pak tvoří dvě silně vyživující složky. Mandlový olej je jedním z nejlehčích a nejjemnějších olejů a výborně jej snáší jak citlivá, tak problematická pokožka. Má rovněž zklidňující vlastnosti a podporuje regeneraci a hojení pleti. Bambucké máslo potom pokožku zvláčňuje, chrání ji před podrážděním a dodává jí pružnost a sametovou hebkost.

Použití: Aplikujte na čistou a suchou pleť. Krém můžete používat ráno nebo/i večer.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

4 pravidla pro péči o citlivou pleť

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Irena 9. 7. 2018 17:42

Velmi dobrý krém za slušnou cenu. Krásně voní, ale nedráždí pleť. Dobře se vsakuje a nezanechává pocit mastnoty.

/ Veronika 3. 5. 2017 23:15

Krásně voní levandulí, což působí příjemně na moje smysli i psychiku a pěkně zklidňuje podrážděnou začervenalou pleť. Používám ho přes den.

Doporučuji / Hana 30. 10. 2016 11:10

Výborný krém, který se mi osvědčil. Používám ho na noc - příjemná konzistence, rychlé vstřebávání a viditelné účinky. Pleť je uklidněná, bez zarudnutí. Mírná vůně, která nedráždí.

Skvělý! / Zuzka 28. 12. 2016 18:35

Tento krém jsem si velmi oblíbila. Přesně na moji pleť - problematickou a citlivou. Levandulová vůně je příjemná, uklidňující, ale hlavně nedráždí. Krém je výživný a krásně se vstřebává. Vůně není příliš silná. Určitě doporučuji.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?