Weleda Levandulový zklidňující olej, Exspirace 06/2022 100 ml

Weleda Levandulový zklidňující olej, Exspirace 06/2022 100 ml

Weleda Levandulový zklidňující olej, Exspirace 06/2022 100 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zklidňující levandulový olej má příznivé účinky na tělo i na mysl. Příjemná vůně uvolňuje napětí, zatímco obsažené oleje pečují o pokožku. Levandulový olej je vhodný ke zklidňující masáži před usnutím.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký Zklidňující levandulový olej Weleda má příznivé účinky jak na tělo, tak na mysl. Příjemná levandulová vůně uvolňuje napětí a zbavuje stresu, zatímco obsažené oleje pečují o pokožku celého těla. Levandulový olej je proto vhodný ke zklidňující masáži před usnutím.

Éterický levandulový olej uvolňuje svalové napětí, podporuje klidný spánek a zbavuje mysl stresu a nervozity. Kromě toho olejový mix Weleda propůjčuje pokožce jemnost a sametovou hebkost díky obsaženým výživným olejům ze sezamu a mandlí.

Levandulový olej v kombinaci s pečujícími oleji pokožku celého těla bohatě vyživuje a pečuje o ni. Téměř omamná vůně levandule pečuje o vaše smysly, zbaví vás stresu a napětí, příjemně naladí k odpočinku a spánku.

Vydatná péče

Tělový olej Weleda vás překvapí svými vyživujícími schopnostmi, které jdou ruku v ruce s jemnou olejovou konzistencí, která poskytne vaší pokožce vydatnou péči, aniž by ji zatížila. Tělový olej je záchranou i pro velmi suchou pokožku, které dodává dostatečnou vláhu a udržuje ji komfortně vláčnou po celý den, navíc ji příjemně provoní.

Hedvábně jemná pokožka

Tělový olej Weleda zanechá vaši pokožku doslova sametově hebkou. Nanášejte jej po každém sprchování na ještě vlhkou pokožku a několik kapek rozehřejte v dlaních. Výhodou tělového oleje je, že jej stačí skutečně pár kapek na celé tělo. Důkladná masáž navíc podpoří prokrvení pokožky, čímž urychluje její regeneraci a podporuje tok lymfy.

Lehká textura

Nemusíte se bát, že by tělový olej vaši pokožku zamastil nebo zanechal ulepený pocit. Pokud jej nanesete na vlhkou pokožku, tak se během několika málo okamžiků vstřebá a nezanechává za sebou mastný film, takže se můžete ihned obléct. Tělový olej je tak vhodný i pro uspěchaná rána a zásobuje vaši pokožku hydratací po celý dlouhý den.

Uklidňující vůně

Levandulové aroma obklopí vaše smysly a příjemně vás ukolébá ke spánku. Má silný zklidňující efekt, odplavuje stres a starosti a pomáhá při potížích s usínáním. Levandulová vůně pomáhá harmonizovat psychiku a podporuje její rovnováhu. Jemný mandlový olej pečuje o pokožku šetrně, navrací jí její přirozenou pružnost a vláčnost a zároveň podporuje její regeneraci. 

Použití: Malé množství Zklidňujícího levandulového oleje vmasírujte do vlhké pokožky po koupeli.

Tip: Pár kapek levandulového oleje můžete přidat i do vodní lázně.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Ostatní kategorie: Tělové a masážní oleje

Produktové řady: Weleda Lavendel

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Lavendel

Nenašli jste to pravé? Co tohle?