Terranova Health Životabudič - nápoj 224 g

Life Drink (unflavoured) 227g

Terranova Health Životabudič - nápoj 224 g

Life Drink (unflavoured) 227g

Značka: Terranova Health
Balení:
973
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Nápoj životabudič obsahuje bílkoviny, probiotika, zelené potraviny, laktobacily, trávicí enzymy, omega 3,6,9 a superpotraviny.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Životabudič - nápoj Terranova Health (Life Drink (unflavoured) 227g) je směs všeho, co potřebujeme k naší síle a dobrému trávení. Jedna odměrka denně nám zajistí přísun důležitých živin pro správné fungování našeho organismu. V jednom mixu nalezneme bílkoviny, vitamíny a minerály obsažené v superpotravinách, probiotika, trávicí enzymy a zelené potraviny.

Každá dávka mulitivitamínu dodá tělu pět gramů bílkovin, a to díky kombinaci hrachového a rýžového proteinu. Kromě toho obsahuje značný podíl zelených potravin spiruliny a chlorelly, které mají na náš organismus celou řadu pozitivních účinků, především dělají dobře trávicí soustavě a udržují zdravou mikroflóru ve střevech. Doplněk stravy obsahuje také kopřivu, která podporuje látkovou výměnu. Dále je součástí složení koriandr, který pomáhá při problémech trávicího traktu. Lněný olej posiluje imunitu, brutnák lékařský podporuje nervový systém.

Elixír života dále obsahuje celou řadu superpotravin jako např. aronii, rakytník, brusinku, acai a další, které jsou přirozeným zdrojem vitamínů a minerálů. V drinku nechybí ani omega-3-6-9 mastné kyseliny získané z rostlinných olejů. Hráškový protein je dobrým zdrojem aminokyselin, rýžový protein podporuje regeneraci svalů. Doplněk stravy je určen k doplnění esenciálních vitamínů, poskytuje kompletní výživu, je bohatý na antioxidanty a probiotika.

Tento drink je také zdrojem probiotik, laktobacilů a trávicích enzymů jako amyláza, lipáza či proteáza, které jsou důležité pro normální štěpení sacharidů, bílkovin i tuků.

BEZ LAKTÓZY - BEZ ŽELATINY - BEZ ŽIVOČIŠNÝCH SLOŽEK - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU - BEZ BARVIV - NEOCHUCENÉ - BEZ KONZERVANTŮ

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v lednici (pro optimální stabilitu probiotických kultur).

Dávkování: dospělí užívejte 1 odměrku (cca 12 g) nebo 1 sáček denně zamíchaný do šťávy nebo rozmixujte do smoothie. Po otevření skladujte při teplotě 4° - 8°C nebo v chladničce.

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojicí ženy.

Britská značka Terranova Health vyrábí doplňky stravy bez obsahu želatiny, laktózy, cukru či syntetických látek jako jsou barviva a konzervanty. Většina složek je získávána pomocí lyofilizace. Jejich motto zní je „Nechte v sobě zářit přírodu".

Ostatní kategorie: Imunita, Trávení a zažívání, Nápoje, Superpotraviny

Výrobce: BIO-NATURE , Trafalgar Park, Admiral Way , BD21 3LN, Keighley, West Yorkshire, Velká Británie

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Z blogu1

Brainfood - výživa pro mozek

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?