Annemarie Börlind Liftingové čisticí mléko 125 ml

Annemarie Börlind Liftingové čisticí mléko 125 ml

Annemarie Börlind Liftingové čisticí mléko 125 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí mléko pleť perfektně zbaví make-upu i veškerých nečistot a díky unikátnímu komplexu účinných látek podpoří její pevnost a pružnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Liftingové čisticí mléko Annemarie Borlind je určené pro náročnou zralou pleť. Má hedvábně jemnou texturu a perfektně vyčistí pleť od make-upu i veškerých nečistot. Obsahuje bioliftingový komplex s bílými lanýži a pomáhá pleť hydratovat a podporuje její buněčnou obnovu. Mléko pleť zanechává svěží a perfektně připravenou pro následnou péči.

Čisticí mléko z pleti perfektně odstraní veškerý make-up i různé nečistoty a díky mnohým účinným látkám jí dodá potřebnou vlhkost, a tím ji ochrání před vysušením. Unikátní bioliftingový komplex s výtažkem z bílých lanýžů, rostlinnou kyselinou hyaluronovou a množstvím vitaminů podpořuje regeneračníb> procesy v pleti i produkci kolagenu, a podpoří tak přirozenou pevnost a pružnost pleti a lehce ji vyhladí. Obsažené bambucké máslo pleť skvěle vyživí, zvláční a zanechá ji božsky hebkou. Lecitin a vitamin E ji zase ochrání před škodlivými vnějšími vlivy.

Použití: Mléko ráno a večer jemně naneste na suchou pleť a poté pečlivě opláchněte vlažnou vodou.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Naturoyale

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu5

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Nejčastější chyby při odličování

Obličejová gymnastika

Proč je přírodní kosmetika tak drahá?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Luxus od 40-ti nahoru / Mo-nika 20. 11. 2017 23:11

První, co mě překvapilo, jak nádherně voní. Jeho textura je krémová, jemnou masáží ho aplikuji do pleti, po smytí vlažnou vodou je pleť rozzářená a vypnutá, s pocitem vláhy. Zdá se to drahé, ale odpovídá to výsledku regenerace.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?