Annemarie Börlind Liftingový oční krém 15 ml

Annemarie Börlind Liftingový oční krém 15 ml

Annemarie Börlind Liftingový oční krém 15 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém díky komplexu účinných látek pomáhá vyhlazovat drobné vrásky kolem očí a rtů, posiluje regeneraci kožních buněk a chrání pokožku před předčasným stárnutím.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Liftingový oční krém Annemarie Borlind obsahuje exkluzivní bioliftingový komplex, který podporuje přirozenou regeneraci jemné pokožky kolem očí, pomáhá redukovat drobné vrásky a bránit předčasnému stárnutí pleti. V jeho složení najdete unikátní přírodní ingredience, jako je sečuánský pepř, které regenerují a vyhlazují namáhanou pokožku.

Liftingový oční krém obsahuje například kyselinu hyaluronovou, sečuánský pepř a výtažek z lanýžů. Ty spolu s panthenolem podporují přirozený regenerační proces v pokožce, a pomáhají tak redukovat drobné rýhy a vypínat namáhanou pokožku kolem očí a rtů. Komplex přírodních látek podporuje buněčný metabolismus, čímž redukuje otoky a posiluje pokožku, která tak působí uvolně a je vyhlazenější. Skvalen spolu s vitaminem E předchází předčasné tvorbě dalších vrásek a jojobový olej či včelí vosk se pak postarají o to, aby pokožka zůstala příjemně vláčná a hebká.

Použití: Malé množství krému nanášejte konečky prstů na čistou pokožku v okolí očí a rtů a a jemně vmasírujte. Používejte ráno a večer.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Naturoyale

Typ pleti: anti age

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu5

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Naučte se pečovat o oční okolí

Obličejová gymnastika

Proč je přírodní kosmetika tak drahá?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Povinná výbava od 45-ti / Mo-nika 1. 11. 2017 19:54

Jsem příznivcem kosmetiky Sensai, ale tenhle produkt mě skutečně ohromil. První co mě zaujalo je vůně, příjemná krémová konzistence, a také možnost aplikace v okolí očí a rtů zároveň. Efektivita přípravku se projeví po pár minutách, po delším užívání jsou vrásky i otoky jemnější, stačí aplikovat nepatrné množství.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?