HERBARICA Litofyto-sůl formule 2, hydratace 450 g

HERBARICA Litofyto-sůl formule 2, hydratace 450 g

Značka: HERBARICA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Litofyto-sůl formule 2 zlepšuje přirozenou hydrataci pokožky a podporuje regeneraci tkání. Zajišťuje pokožce hebkost a zpevňuje epidermis, což pleť také chrání před ztrátou vláhy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Litofyto-sůl formule 2 Hloubková hygiena kůže uvolňuje kožní kapiláry a zlepšuje obnovu hyaluronové kyseliny, která udržuje přirozenou vláhu v kůži. Zajišťuje pokožce hebkost a zpevňuje epidermis, což také chrání před dehydratací. Formule se doporučuje při zvýšené suchosti kůže.

Litofyto-sůl v sobě spojuje nejlepší vlastnosti solných a bylinných procedur a umožňuje snadno připravit koupel, roztok pro parní inhalaci či bahno pro přímou aplikaci v domácích podmínkách. Koupele obecně mají velký význam pro kosmetické i léčebné účely. Zlepšují prokrvení, což umožňuje lepší prostupnost aktivních látek, které pak působí na celý organizmus. Soli obsažené ve složení koupele se podílejí na regulaci různých biologických procesů: je znám jejich vliv na centrální nervový systém, práci endokrinních žláz, stimulaci procesů obnovy a regenerace tkání i normalizaci látkové výměny.

Během koupele, parní lázně či inhalační procedury s Litofyto-solemi probíhá, díky obsaženým bylinám, nasycení krve fytoncidy (přirozenými rostlinnými antibiotiky), zlepšuje se buněčné dýchání, zvyšuje se aktivita epitelu dýchací trubice i průdušek, čímž narůstá příjem kyslíku. Zlepšuje se spánek, zvyšuje aktivita organismu a odcházejí kloubní a svalové bolesti.

Pro nejsilnější účinek hloubkové hygieny kůže se Litofyto-sůl aplikuje ve formě bahna (husté kaše) přímo na problematické partie. Takové použití stimuluje procesy hojenízmírňuje otoky, zvyšuje obranyschopnost proti bakteriím, napomáhá tvorbě aktivních látek v nervovém systému.

Použití: Pro bylinnou koupel rozmíchejte přibližně 100 gramů Litofyto-soli s trochou velmi horké vody a vlijte do koupele pro vás příjemné teploty. Čím vyšší teplota vody, tím kratší doba koupele - od 8 do 15 min.

Tip: Před procedurou se doporučuje očistit kůži Litokomplexem a po ní případně nanést Litofyto-masku dle typu pleti.

Upozornění: Žádnou z uvedených procedur neprovádějte při: hypertenzi 3. stupně, akutním infekčním onemocnění, kavernách na plicích, vysoké pravděpodobností rozedmy plic (dušnosti), mokvajícím ekzému a také při alergii na některou ze složek Litofyto-soli.

Ruská značka HERBARICA nabízí čistě přírodní kosmetické produkty ze sypkých surovin - přírodních minerálů či soli. Nabízí progresivní přípravky postavené na vědeckém výzkumu a předcházející svým efektivním složením stárnutí pokožky.

Typy pokožky: normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Vědecko provozní laboratoř, LN-Kosmetika , Novosibirsk, Rusko

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Moře doma

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?