Biopurus Lněný olej bio 500 ml

Biopurus Lněný olej bio 500 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný bio lněný olej je bohatý na důležité nenasycené mastné kyseliny a obsahuje protizánětlivé látky. Olej pozitivně působí při zánětech kůže, střev a močových cest, zlepšuje elasticitu a průchodnost krevních cest. Konzumace oleje zajišťuje postupné uvolňování cukru do krve a tak eliminuje pocit hladu. Lněný olej je proto vhodný při redukčních dietách. Při pravidelném užívání pomá

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný bio lněný olej je bohatý na důležité nenasycené mastné kyseliny a obsahuje protizánětlivé látky. Olej pozitivně působí při zánětech kůže, střev a močových cest, zlepšuje elasticitu a průchodnost krevních cest.

Konzumace oleje zajišťuje postupné uvolňování cukru do krve a tak eliminuje pocit hladu. Lněný olej je proto vhodný při redukčních dietách. Při pravidelném užívání pomáhá při revmatických zánětech, artritidě a onemocnění ledvin.

1 čajovou lžičku oleje užíváme ráno a večer na lačno. Jelikož se jedná o přírodní doplněk stravy, účinky se mohou individuálně lišit.

Balení: 1 litr.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?