Taoasis Magnolie 1 ml

Taoasis Magnolie 1 ml

Taoasis Magnolie 1 ml

Značka: Taoasis
Certifikáty: FSC
Certifikát FSC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z magnólie má výraznou květinovou vůni s ovocnými tóny. Uvolňuje hladké svalstvo a působí jako tonikum. Podporuje uvolnění a meditaci, dodá vám sebejistotu a působí jako afrodiziakum.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Esenciální olej z květů magnólie si vás získá svou silnou květinovou vůní, která je lehce do ovocna. Má protizánětlivé, antibakteriální a antispazmatické účinky, působí jako tonikum a napomáhá uvolňovat hladké svalstvo. Magnolie bývá součástí kosmetických produktů pečujících o pokožku hlavy, podporuje totiž správný růst vlasů.

Magnólie ale působí především na duchovní úrovni. Má antidepresivní účinky. Báječně podpoří uvolnění a meditaci, dodává celkový klid a harmonii. Její vůně také podporuje sebevědomí a sebejistotu, při práci pomáhá udržovat jasné myšlení. V aromaterapii se také využívá jejích afrodiziakálních účinků a schopnosti podpořit plodnost. Hodí se i do směsí se santalovým dřevem, jasmínem či ylang-ylangem, které podpoří její vybrané příznivé účinky.

Použití: Není vhodný do aromalampy ani difuzéru, jedná se o kosmetický a parfemářský éterický olej.

Tip: Tento éterický olej se hodí k parfemaci DIY kosmetických produktů a jako součást péče o pleť.

Upozornění: Neaplikujte směs na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost. Není

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, nespavost a nervozita, posílení srdeční činnosti, stres a úzkost, žaludeční problémy

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Z blogu4

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?