Lavera Make-up fluid 02 Ivory Nude, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up fluid 02 Ivory Nude, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up fluid 02 Ivory Nude, Trend Sensitiv 30 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký tekutý make-up v tělovém odstínu vhodný pro světlou pleť sjednotí odstín pokožky, dodá jí přirozený vzhled a díky rostlinným olejům zároveň poskytne potřebnou péči.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Make-up fluid 02 Ivory nude Lavera ve světlém tělovém odstínu slonová kost je vhodný zejména pro světlejší pleť. Má lehkou tekutou texturu, která zajišťuje jeho velmi snadné nanášení i roztírání a dokonalé přilnutí k pleti. Make-up je tak velmi nenápadný a působí zcela přirozeně, navíc ho na pokožce téměř necítíte. Přitom kryje menší nedokonalosti pleti, sjednocuje ji a dodává jí jas.

Make-up obsahuje rostlinné pečující oleje, například slunečnicový, mandlový či jojobový a také bambucké a kakaové máslo. Tyto složky pleť ošetřují, hydratují a chrání, aniž by ji zatěžovaly. K péči o pleť přispívají rovněž rostlinné výtažky z lékořice a květů růže stolisté, slézu či lípy, které pokožku zklidňují, zjemňují a podporují její regeneraci.

Make-up mírně odráží světlo, a pleť tak přirozeně rozjasňuje. Díky pečujícím rostlinným olejům a výtažkům je vhodný i pro citlivější pleť, kterou zklidňuje a hydratuje. Navíc jeho nedráždivé šetrné složení přispívá k tomu, že mírné nedostatky pleti nejen kryje, ale především jim pomáhá předcházet.

Použití: Malé množství make-upu naneste pomocí prstů, houbičky nebo štětce na obličej, začněte uprostřed a postupujte směrem ven. Zlehka vmasírujte do pokožky.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: béžová, neutrální

Odstín: neutrální

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?