Lavera Make-up fluid 03 Honey Sand, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up fluid 03 Honey Sand, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up fluid 03 Honey Sand, Trend Sensitiv 30 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekutý make-up vhodně pro opálenou středně tmavou pleť sjednotí její odstín a kryje menší nedokonalosti. Zároveň o pleť během dne pečuje a chrání ji.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Make-up fluid Lavera Pastel Notes v odstínu 03 je vhodný pro opálenou středně tmavou pleť s růžovým podtónem. Jeho krásně tekutá textura se skvěle nanáší na pleť a přilne na ni jako druhá kůže. Make-up tak působí velice přirozeně. Také kryje menší nedokonalosti pleti, aniž by působil dojmem masky. Obsahuje pečující oleje či přírodní výtažky a minerální pigmenty odrážející světlo, které dodávají pleti jemnou zář.

Lehký make-up sjednotí odstín pleti a zakryje menší nedokonalosti, aniž by na obličeji vypadal jako maska. Díky minerálním pigmentům odrážejícím světlo podtrhne přirozený jas pleti. Složení je obohacené o množství přírodních olejů a výtažků. Mandlový, slunečnicový a jojobový olej v kombinaci s bambuckým a kakaovým máslem o pokožku pečují, udržují její přirozenou vláhu a díky vitaminu E ji chrání před škodlivými vnějšími vlivy. Kokosový olej spolu s extrakty z růže stolisté, lékořice nebo slézu předchází podráždění citlivé pleti a navrací jí jemnost.

Použití: Malé množství make-upu naneste prsty, pomocí štětce či houbičky na čistou pleť a rovnoměrně rozetřete do ztracena.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: střední

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

10 tipů pro aplikaci tekutého make-upu

Primer - zdokonalte svůj make-up

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?