BiOOO Akademie Make-up show

BiOOO Akademie Make-up show

Zboží je trvale vyřazeno.

Kurz je připraven pro kohokoli, kdo cítí potřebu změny ve svém vzhledu a rád by si osvojil nové trendy a techniky líčení společně s nejlepšími tipy jak na to.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kouzlo přírodního líčení

Tento kurz je připraven pro všechny, kdo cítí potřebu změny, májí zájem o přírodní kosmetiku a v krátkém a intenzivním formátu make-up show se chtějí dozvědět aktuální trendy a tipy. Tento základní kurz je vhodný pro úplné začátečnice nebo začátečníky, ale také pro kohokoli, kdo má chuť osvěžit své zažité stereotypy líčení. 

Make-up show je designovaná pro klientky a klienty, kteří preferují variantu sledování profesionální vizážistky při práci na modelce a raději se vyhnou osobnímu zapojení do líčení. Lektorka představí základní pravidla a principy líčení, detailně vysvětlí postupy a celá show je doprovázena teoretickými podklady, názornými ukázkami a konkrétními tipy.

 

Co na Vás čeká?

 

  • sledování názorné ukázky líčení na modelce
  • konkrétní tipy a triky
  • vyhnete se osobnímu zapojení a lektorka Vám vše představí na modelce jako show
  • ukázka, jak to u nás ve škole chodí a případný vstupní krok do našeho intenzivního make-up kurzu

 

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s kurzem líčení a ukázkami těch nejlepších technik a práci se štětci, neváhejte se nám ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní, co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?