Lavera Make-up tekutý 01 slonová kost světlá, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up tekutý 01 slonová kost světlá, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up tekutý 01 slonová kost světlá, Trend Sensitiv 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní make-up s dlouhotrvající výdrží ve velmi světlém odstínu je vhodný pro porcelánovou pleť bez výrazného studeného či teplého podtónu. Dodává pleti sjednocený a pěstěný vzhled po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Make-up tekutý 01 slonová kost světlá dodá vaší pleti sjednocený vzhled a pěstěný efekt. Tento odstín patří mezi neutrální a bude ideální pro velmi světlou až porcelánovou pleť bez výrazného studeného či teplého podtónu. Díky kvalitnímu složení zaručí dlouhodobou výdrž a perfektní výsledek po celý den.

Tekutý make-up Lavera je skvělou variantou v oblasti přírodní dekorativní kosmetiky pro sjednocení pleti a efektivní krytí případných nedokonalostí. Obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které zaručí skvělý výsledek bez kompromisů. Hedvábně jemná textura rovnoměrně pokryje pleť a skvěle splyne s její strukturou. Díky tomu netvoří na pokožce hutný nános, ale naopak působí velice přirozeně.

Bambucké a kakaové máslo dodávají pleti vyživující látky, díky kterým make-up nevysušuje a poskytuje pocit komfortu po celý den. Rostlinné výtažky z růže, lípy a slézu zároveň chrání pokožku před škodlivými vlivy vnějšího prostředí a podporují obnovení přirozené kožní bariéry. Inovované odstíny s minerálními pigmenty se dokonale přizpůsobí tónu pleti pro dlouhotrvající bezchybný vzhled.

Klasika v přírodním duchu

Tekutý make-up Lavera je ideální pro milovnice klasických tekutých struktur make-upu, které jsou obecně mezi ženami nejoblíbenější. Tekutý make-up má hedvábně jemnou konzistenci, která se snadno a rovnoměrně roztírá po pokožce a jeho nanesení je velice rychlé. K aplikaci můžete použít jednoduše prsty nebo jej zapracovat do pleti štětcem či navlhčenou houbičkou.

Bezchybný vzhled

Tekutý make-up Lavera můžete libovolně vrstvit a dosáhnou s ním i poměrně vysokého krytí. Je velmi variabilní a krásně sjednotí vzhled vaší pokožky i zakryje drobnější nedokonalosti, jako začervenání, pupínky či barevné nerovnosti. Zároveň ale na pleti nepůsobí jako hutná maska a vytvoří na ní sametovou strukturu, která je přirozená a nechává pokožku dýchat.

Důkladná péče

Make-up obsahuje přírodní ingredience, které pokožce dodávají výživu a zabraňují jejímu vysušování či podráždění během dne. Bambucké a kakaové máslo spolu s arganovým olejem pleť zvláčňují a udržují ji komfortně hydratovanou. Kvalitní minerální pigmenty zaručí nejen perfektní odstín padnoucí vaší pleti, ale zároveň prodlužují výdrž make-upu. Tento odstín je vhodný pro velmi světlou až porcelánovou pokožku.

 

Lavera make-up pěnový 05 mandle je určený především pro středně tmavý a opálenější odstín pleti. Vyhlazuje strukturu pokožky a dodává jí přirozený rozjasněný vzhled. Bambucké a kakaové máslo chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy a působí preventivně proti vzniku vrásek.

Pěnový make-up je skvělou variantou právě pro vás, pokud nemáte v oblibě klasické make-upy a přejete si maximálně přirozený výsledek. Pěnový make-up Lavera nezatíží pleť, nevytváří na ní viditelný nános a je skvělým přípravkem pro každodenní líčení. Jemně podtrhne vaši přirozenou krásu a sjednotí odstín a strukturu pleti.

Báječně se roztírá, jeho aplikace je rovnoměrná. Přírodní složky nevysušují a nedráždí pleť, make-up je vhodný i pro citlivou pokožku. Arganový olej pečuje o pleť a dodává jí dlouhotrvající hydrataci a pocit komfortu po celý den. Make-up tak harmonicky kombinuje optické vylepšení vzhledu pleti s pečujícími benefity. Luxusní skleněné balení se stane ozdobou vašeho toaletního stolku.

 

Sjednocená pleť

Pokud toužíte po krásné a sjednocené pleti bez kompromisů, zvolte lehký pěnový make-up Lavera, který nejen, že zakryje všechny nedokonalosti, ale zároveň má také pečující účinky a příznivý vliv na kvalitu pokožky. Pěnový make-up má jemnou našlehanou konzistenci, která se velice snadno a rovnoměrně nanáší, ať už za použití štětce, houbičky nebo prstů.

Zakrytí nedokonalostí

Make-up má střední krycí schopnost a dokáže efektivně zakrýt kruhy pod očima, drobné pupínky a celkově zdokonalit vzhled pleti. Má také opticky vyhlazující účinky a minimalizuje viditelnost vrásek. Make-up můžete snadno vrstvit a dosáhnout tak silnějšího krytí. Pěnový make-up Lavera nezatěžuje pokožku a udržuje ji komfortně svěží po celý den.

Přirozený vzhled a péče

Výhodou pěnového make-upu je jeho přirozený efekt, který jej činí na pleti takřka neviditelným. Make-up Lavera navíc o pokožku pečuje a nezatěžuje ji přemírou syntetických ingrediencí. Arganový olej a bambucké máslo mají intenzivní vyživující schopnosti a dlouhodobě zvláčňují pokožku, zatímco rostlinné výtažky jí dodávají potřebné vitaminy a stopové prvky. Odstín mandle je vhodný pro středně tmavou a opálenější pleť.

This document has been edited with the free version of the instant HTML converter tool. Try it here and use it every time for your projects.

 

Použití: Nanášejte make-up na tvář prsty, štětcem či houbičkou a jemně zapracujte do pleti.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: světlá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

10 tipů pro aplikaci tekutého make-upu

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Na co se připravit s tekutým přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Primer - zdokonalte svůj make-up

Přírodní krémové make-upy: odstíny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

no... / Blanka 6. 4. 2017 17:58

Koupila jsem si jej jen jednou a spotřebovala pouze do 1/2. I přestože je to odstín 01, na veliké bledule, jako jsem já, je pouze tehdy, pokud jej opravdu hodně rozmažete. To ale zase bohužel nejde, protože FLEKATÍ. Ať jsem jej nanášela prsty nebo štětcem, nejdříve vypadal pěkně, ale časem (vlastně dost rychle) se jakoby "slil" do fleků po celém obličeji (šly viděl pouze z blízka). Bohužel jej nemůžu doporučit.

Zakoupen již podruhé / Andrea 3. 2. 2017 09:01

Souhlasím s hodnocením pode mnou, že tento make-up spíše tónuje. Ale to mi nijak nevadí, pokud je zrovna pleť v kondici. Barvu pleti pěkně sjednotí a obličeji dodá trochu života :)). Nejspíš hydratuje, protože dříve jsem měla pleť suchou a šupinatou, hlavně nos přes zimní období. Momentálně bych ráda zkusila jiný, spíše ze zvědavosti, než že by mi přestal vyhovovat. Ale pokud jiný nebude minimálně stejně příjemný na pleti jako tento, tak se k němu vrátím i potřetí :)) PS: moje pleť je nejspíš smíšená, především citlivá, alergicky reagující..trpím na atopický ekzém, ale na obličeji se neprojevuje už nějakou dobu...tipuju, že to bude přírodní kosmetikou a svůj podíl má jistě i používání tohoto make-upu :)

první zkušenost / Sandra 15. 10. 2016 10:39

Tento make-up byla má první volba přírodní verze. Potřebuju větší krytí, tudíž tento výrobek u mě neobstál. Je spíš tónovací, než krycí. Ale pleť je po něm rozhodně hydratovaná celý den. Myslím, že na léto, kdy potřebujeme něco lehčího, je super. Ale toto všechno mi prodavačka v obchodě řekla, takže poradila perfektně a věděla jsem, co od tohoto make-upu očekávat. Ale musela jsem si ho ověřit :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?