Lavera Make-up tekutý 03 med-písek, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up tekutý 03 med-písek, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Make-up tekutý 03 med-písek, Trend Sensitiv 30 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní tekutý make-up dodává pleti dokonale sjednocený vzhled a efektivně kryje případné nedokonalosti. Tento odstín je vhodný především pro středně světlou pleť se zlatavým podtónem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Make-up tekutý 03 med-písek dodává pleti sjednocený vzhled a je vhodný především pro středně světlou pleť se zlatavým podtónem. Praktické balení s pumpičkou zaručí hygienické dávkování a zabraňuje rozlití make-upu v kosmetické taštičce. Make-up perfektně přilne k pleti a zaručí dlouhodobou až desetihodinovou výdrž.

Tekutý make-up Lavera je skvělou variantou v oblasti přírodní dekorativní kosmetiky pro sjednocení pleti a efektivní krytí případných nedokonalostí. Obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které zaručí skvělý výsledek bez kompromisů. Hedvábně jemná textura rovnoměrně pokryje pleť a skvěle splyne s její strukturou. Díky tomu netvoří na pokožce hutný nános, ale naopak působí velice přirozeně.

Bambucké a kakaové máslo dodávají pleti vyživující látky, díky kterým make-up nevysušuje a poskytuje pocit komfortu po celý den. Rostlinné výtažky z růže, lípy a slézu zároveň chrání pokožku před škodlivými vlivy vnějšího prostředí a podporují obnovení přirozené kožní bariéry. Inovované odstíny s minerálními pigmenty se dokonale přizpůsobí tónu pleti pro dlouhotrvající bezchybný vzhled.

Klasika v přírodním duchu

Tekutý make-up Lavera je ideální pro milovnice klasických tekutých struktur make-upu, které jsou obecně mezi ženami nejoblíbenější. Tekutý make-up má hedvábně jemnou konzistenci, která se snadno a rovnoměrně roztírá po pokožce a jeho nanesení je velice rychlé. K aplikaci můžete použít jednoduše prsty nebo jej zapracovat do pleti štětcem či navlhčenou houbičkou.

Bezchybný vzhled

Tekutý make-up Lavera můžete libovolně vrstvit a dosáhnou s ním i poměrně vysokého krytí. Je velmi variabilní a krásně sjednotí vzhled vaší pokožky i zakryje drobnější nedokonalosti, jako začervenání, pupínky či barevné nerovnosti. Zároveň ale na pleti nepůsobí jako hutná maska a vytvoří na ní sametovou strukturu, která je přirozená a nechává pokožku dýchat.

Důkladná péče

Make-up obsahuje přírodní ingredience, které pokožce dodávají výživu a zabraňují jejímu vysušování či podráždění během dne. Bambucké a kakaové máslo spolu s arganovým olejem pleť zvláčňují a udržují ji komfortně hydratovanou. Kvalitní minerální pigmenty zaručí nejen perfektní odstín padnoucí vaší pleti, ale zároveň prodlužují výdrž make-upu. Tento odstín je vhodný pro středně světlou pleť s teplejším podtónem.

Použití: Nanášejte make-up na tvář prsty, štětcem či houbičkou a jemně zapracujte do pleti.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: střední

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

10 tipů pro aplikaci tekutého make-upu

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Na co se připravit s tekutým přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Primer - zdokonalte svůj make-up

Přírodní krémové make-upy: odstíny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?