Weleda Mandlové tělové mléko na citlivou pokožku 20 ml

Weleda Mandlové tělové mléko na citlivou pokožku 20 ml

Weleda Mandlové tělové mléko na citlivou pokožku 20 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemné tělové mléko s vysokým podílem mandlového oleje šetrně pečuje o citlivou pokožku a zanechává ji zdravou a vláčnou na dotek. Složení bohaté na olej z mandlí a včelí vosk dodává potřebnou výživu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Exspirace 28.2.2018.

Jemné tělové mléko Weleda s vysokým podílem mandlového oleje šetrně pečuje o citlivou pokožku celého těla a zanechává ji zdravou a vláčnou na dotek. Složení bohaté na olej z mandlí, včelí vosk a extrakt z mořských řas dodává pleti potřebnou výživu, zároveň pokožku zklidňuje a chrání ji před opětovným podrážděním i dehydratací.

Mandlové tělové mléko ocení všichni, obzvláště majitelé citlivé pokožky náchylné k alergickým reakcím, častému podráždění či svědění. Spojení mandlového oleje a včelího vosku zaručuje bohatý zdroj vitaminů a živin, pokožku navíc zanechává jemnou a vyživenou. Mandlový olej také působí skvěle harmonizačně, eliminuje případná podráždění a pleť chrání.

Složení je navíc obohaceno o výtažky z mořských řas, které podporují pružnost a zdravý vzhled pleti. Tělové mléko je lehké a přesto výživné díky obsahu glycerinu. Ten maximálně zpříjemní aplikaci a navíc podpoří vstřebání účinných látek do hlubších vrstev pleti. Sušší citlivé pleti se tak dostane maximální výživy, péče a zklidnění.

Jemná péče

Tělové mléko Weleda je tím pravým, co vaše pokožka potřebuje. Při každém sprchování totiž může docházet k vysušení pokožky a je třeba obnovit její přirozenou ochrannou bariéru. Tělové mléko Weleda pečuje o všechny typy pokožky a navrací jí ztracenou vlhkost. Udržuje optimální hydrataci kožních buněk, díky čemuž zanechává pokožku komfortně vláčnou po celý den.

Hedvábně jemná pokožka

Tělové mléko Weleda pro citlivou pokožku je vhodné pro každodenní použití a pro všechny typy pokožky. Obsahuje jen kvalitní přírodní ingredience a je samozřejmě zcela bez obsahu silikonů, parabenů, syntetických konzervantů či umělé parfemace. Rostlinné oleje pokožku nezatěžují, ale zároveň jí dodávají hloubkovou výživu a navracejí pokožce přirozenou pružnost.

Lehká konzistence

Tělové mléko Weleda je tou pravou volbou pro ty z vás, kdo preferují lehčí texturu oproti hutným tělovým máslům či krémům. Mléko se velice snadno roztírá díky složení plnému olejů a rostlinných výtažků a rovnoměrně jej nanesete během několika málo okamžiků. Zároveň se rychle vstřebává a nezanechává mastný povlak, takže se krátce po aplikaci můžete obléci.

Pro citlivou pokožku

Tělové mléko vás okouzlí svou jemnou vůní mandlí a marcipánu, která působí uklidňujícím vlivem na vaši mysl. Toto tělové mléko je obzvláště vhodné pro citlivou pokožku, obsahuje minimum ingrediencí a jeho základ tvoří jemný mandlový olej, který podporuje regeneraci kožních buněk a zároveň zabraňuje ztrátám vlhkosti z povrchu pokožky.

Použití: Malé množství mléka aplikujte na pokožku celého těla a lehce rozetřete. Používejte nejlépe po každé koupeli.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Mandel

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Pozor křehké! Jak na citlivou pleť

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Mandel

Nenašli jste to pravé? Co tohle?