Nobilis Tilia Mandlový olej, jemný 200 ml

Nobilis Tilia Mandlový olej, jemný 200 ml

(7 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mandlový olej v lékopisné kvalitě představuje všestrannou a jemnou péči o pokožku celé rodiny. Vhodný i pro suchou, citlivou a ekzematickou pokožku včetně té dětské.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení7
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný mandlový olej Nobilis Tilia v lékopisné kvalitě má výborné zklidňující a regenerační vlastnosti díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin a vitaminu E. Mandlový olej hýčká i velmi citlivou dětskou pokožku už od prvních dnů po narození (i u předčasně narozených dětí).

Je plný výživných látek, pleť důkladně hydratujezklidňuje, lehce se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Vytváří na pokožce jemný ochranný film, který ji revitalizuje a zanechává sametově hebkou na dotek.

Mandlový olej je velice dobře snášen i tou nejcitlivější pletí, má pozitivní vliv na ekzém, lupénku i jiná kožní onemocnění. Hojí podrážděnou spálenou pleť a mírní začervenání a svědění. Olej poškozenou pleť aktivně regeneruje, posiluje a chrání jí před opětovným podrážděním či poškozením. Olej lze použít při každodenní péči o pleť obličeje, ale také jako masážní olej na celé tělo.

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Použití: Malé množství oleje aplikujte na vlhkou pokožku obličeje či celého těla. Olej lze použít k masážím, ale i ke každodenní péči o suchou a citlivou pleť obličeje.

Tip: Smíchejte mandlový olej se svými oblíbenými esenciálními oleji a vytvořte si jedinečný masážní olej pro chvíle relaxace.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapeutická péče o miminka a děti do 3 let

Aromaterapie pro těhotné

DIY voňavé vánoční dárky

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Kosmetika ve starém Řecku

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Vytvořte si vlasový kondicionér na míru

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Mandlový olej / Kateřina 23. 3. 2017 14:16

Velmi příjemný olej, ale jen škoda že nejde vůbec cítit po mandlích :(

Mandlový olej / Veronika 16. 3. 2017 08:43

Velice dobrý a univerzální olej. Používám ho na tělo místo tělového mléka a nemůžu si ho vynachválit, protože pokožka je po něm vážně nádherně jemná a vláčná. Když se ho dá přiměřené množství tak se krásně vstřebá a nezanechá na kůži mastný film. Používám ho také na pleť když je něčím podrážděná. Rozhodně si ho pořídím znovu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?