Saloos Mandlový olej 125 ml

Saloos Mandlový olej 125 ml

(3 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Zboží je trvale vyřazeno.

Mandlový olej podporuje regeneraci pokožky, vyživuje a uzamyká hydrataci. Je vhodný i pro citlivou pokožku, včetně té dětské.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Mandlový olej Saloos podporuje regeneraci pokožky, vyživuje a uzamyká hydrataci. Je vhodný i pro citlivou pokožku, včetně té dětské.

Mandlový olej se řadí mezi nejcennější rostlinné oleje. Je výživný a vhodný pro všechny typy pleti. Pokožce dodává pocit hebkosti, mírní podráždění, chrání ji a pomáhá především suché kůži se sklony k olupování, svědění a popraskání. Zklidňuje podrážděnou dětskou pokožku, je vhodný pro miminka od prvních dnů po narození.

Je účinný při ošetřování hrubé kůže a popálenin, zlepšuje akné a ekzémy. Výborně regeneruje pokožku spálenou slunečním zářením. Obsahuje vitaminy A, E, F, z minerálů především draslík, vápník či hořčík. Mandlový olej patří k nejpoužívanějším při aromaterapeutických masážích a je důležitou složkou kvalitních masážních a tělových olejů. Pro své regenerační a vyživující schopnosti je přidáván do hydratačních a pečujících pleťových krémů. Skvěle uhlazuje a dodává lesk vlasům.

Jeden z nejcennějších olejů

Mandlový olej je vysoce hodnotnou surovinou i produktem jako takovým a je velmi oceňován pro své vlastnosti. Je vhodný pro všechny typy pokožky a oceníte jej zejména v případě, že je vaše pokožka náchylná k podráždění po použití přírodních produktů. Mandlový olej je totiž skvělý na citlivou pokožku a způsobuje minimum nežádoucích reakcí.

Mandlový olej

Balzám pro citlivou pleť

Mandlový olej působí nejen jako prevence pro citlivou pleť, ale dokáže zmírnit již existující podráždění. Je často využíván pro ošetření pokožky, která je namáhána vnějšími vlivy a působí blahodárně například na kůži spálenou po nadměrném slunění. Je velice oblíbený pro své vyživující schopnosti, díky čemuž je přidáván do velkého množství masážních a aromateraputických olejů.

Hebká pokožka na počkání

Olej z mandlí lze používat nejen na pokožku celého těla namísto vašeho obvyklého tělového mléka, ale také na pleť obličeje. Působí jako lehké pleťové sérum a dodává pokožce hloubkovou výživu. Uzamyká hydrataci hluboko v buňkách pokožky a zanechává pleť vláčnou. Je také skvělou prevencí prvních známek stárnutí a zmírňuje drobné vrásky.

Vitaminy a minerály pro vaši pokožku

Mandlový olej Saloos je velmi univerzálním produktem. Obsahuje vysoké množství vitaminů A a E, které jsou mocnými antioxidany, které brání škodlivým účinkům volných radikálů. Olej je zároveň bohatý také na minerály, zejména pak draslík, hořčík či vápník. Zlepšuje elasticitu suché pokožky a minimalizuje výskyt vysušených míst.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Skladování: Skladujte v chladu.

Tip: Mandlový olej je skvělý na vlasy. Přidejte menší množství mandlového oleje do svého šamponu. Nebo ho používejte po každém mytí vlasů jako kondicionér do konečků. Mandlový olej vlasy zaceluje, uhlazuje, zjemňuje a dodává jim lesk.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapeutická péče o miminka a děti do 3 let

Aromaterapie pro děti

DIY voňavé vánoční dárky

Kosmetika ve starém Řecku

Léčení ve starém Řecku

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Stálice Saloos

Výprava do království vůní a olejů

Z deníku BIOOO matky v přípravě: Ekologické přebalování

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?