Faran Masážní blok French Vanilla / Cocoa 100 ml

Faran Masážní blok French Vanilla / Cocoa 100 ml

Faran Masážní blok French Vanilla / Cocoa 100 ml

Značka: Faran
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

0% vody, 98% účinných aktivních látek Skvělá masážní kostka pro pokožku zvláčňující a zjemňující masáž. Může také nahradit váš balzám na rty nebo tělový olej. Přírodní tělová másla jsou zdraví prospěšná a znamenitá pro jemnou, uvolňující a/nebo romantickou masáž s vůní vanilky. Vhodné pro každého, kdo o někoho pečuje nebo je rád opečováván. použití: Kostku vyjměte z dózy, přejíždějte s ní po t

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

0% vody, 98% účinných aktivních látek


Skvělá masážní kostka pro pokožku zvláčňující a zjemňující masáž. Může také nahradit váš balzám na rty nebo tělový olej. Přírodní tělová másla jsou zdraví prospěšná a znamenitá pro jemnou, uvolňující a/nebo romantickou masáž s vůní vanilky.
Vhodné pro každého, kdo o někoho pečuje nebo je rád opečováván.

použití: Kostku vyjměte z dózy, přejíždějte s ní po těle a po použití vraťte zpět do dózy.

Inci: Cera Alba*, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Parfum, Theobroma Cacao (Cocoa) Shell Powder, Tocopherol (Vitamin E), Coumarin.
98% přírodní složení. 97% ingrediencí v bio kvalitě.

Filozofie značky:
Naše podstata je heslo "Držet se své cesty". Respekt k naší životní cestě vyjadřuje, kdo jsme, v co věříme a co nás vede ve všech našich rozhodnutích. Tuto cestu ctíme v každém kroku. Zahrnuje respekt k nám samotným, k produktům, které vyrábíme, přírodě, našim zaměstnancům i zákazníkům. Pracujeme a tvoříme s výhledem na dlouhodobý horizont. Neseme zodpovědnost za naše volby a jsme si vědomi, že naše dnešní rozhodnutí ovlivní budoucnost nejen nás ale i našeho okolí.Zamýšlíme jít přirozenou cestou a umožňujeme věcem, aby se děly tak, jak mají. Vše potřebuje svůj čas, ne spěch.

Naše vize je "Dokonalá vyváženost". Prostřednictvím našich produkty nabízímelidem šanci léčit své problémy přirozeně, při zachování vyváženéhovztahu k zemi a životnímu prostředí. Zavázali jsme se k vytvoření zdravého, obohacujícího a rozmazlujícího zážitku, který lidem dovolí vychutnat si pocit zdraví a přirozené krásy stejně jako nekompromisní kvalitu.
Naše inspirace je příroda, naše okolí, tedy Ramon Crater a High Desert. Naše jedinečné umístění, v blízkosti světového fenoménu známého jako kráter Ramon, nám slouží jako silný zdroj inspirace. Rozhodnutí žít a dát vzniknout wellness produktům spjatým s tak výjimečným přírodním jevem, bylo podpořeno věrností k určitému životnímu stylu a profesionálnímu přístupu. Čerpáme inspiraci z jeho klidu, jedinečné krásy a množství přírodních zázraků. Stejně tak jako tento kráter byl přírodou vytvářen pomalu jako součást jejího přirozeného vývoje, tak i my vytváříme produkty, které si kladou za cíl omladit a znovu naplnit pocitem hlubokého zdraví a jedinečné krásy každého z nás. Tento pramen inspirace je vyjádřen v ingrediencích, designu i vizuálním jazyce naší značky.

Návštěvnické centrum v Mitzpe Ramon: „Obnova a oživení v poušti“
Na Spice Route Square, mezi dechberoucími vyhlídkami na poušť, se nachází závod vyrábějící mýdla a přírodní kosmetiku, jejichž vůni je cítit již z dálky. Toto jedinečné místo je atrakcí pro děti i dospělé, kteří mohou své tělo i duši potěšitmnožstvím nejrůznějších produktů, barevných mýdel a dokonce i dětskou hernou. Obchod funguje jako návštěvnické vzdělávací centrum, seznámí vás s výrobními procesy, historií, zvláštnostmi, technikami přírodní výroby, ingrediencemi atd. Všichni jste zváni přivonět si, vyzkoušet a koupit rozličné přírodní produkty. Také jste zváni k návštěvě experimentální zahrady. Na místě je vyráběno více než 100 různých mýdel ve třech výrobních linkách (ruční a mechanizovaná výroba). Navíc je zde produkováno více než 200 různých kosmetických výrobků a líčidel, které jsou založeny na přírodních rostlinných olejích, extraktech a minerálech. Kosmetika FARAN je vyráběna ručně, přátelským způsobem k životnímu prostředí, podle evropských certifikátů a licencí (Ecocert). Závod a jeho výrobky mají certifikaci a licenci izraelského Ministerstva zdravotnictví a naplňují standard ISO 22716.

Náš příběh, jak to všechno začalo:
Firmu NatureScentzaložil v roce 1999 Itay Keinan s cílem vytvořit 100% přírodní kosmetiku, která bude inspirována pouštní přírodou a nebude dělatžádné kompromisy v kvalitě.
Již více neždeset let seproto NatureScentsoustředí navýzkum a vývojunikátních produktů. Snaží se optimalizovat technologie zpracování a zároveň aktivně vyhledává a získává sběrem výjimečné ingredience ať už v místním, středomořském nebo i celosvětovém měřítku. Veškerá výroba až na pár produktových výjimek Nature Scent probíhá dle nejpřísnějších standardů a většina produktů získala mezinárodně uznávaný certifikát přírodnosti ECOCERT. Většina výrobků je 100% přírodního původu, což je v mezinárodním kosmetickém průmyslu stále vzácností. Firma má licenci izraelského Ministerstva zdravotnictví a všechna vývozní osvědčení.
Společnost NatureScent neustále pracuje na rozvíjení stávajících ale i tvorbě zcela nových kosmetických řad značky Faran. Rovněž vyrábí více než 100 různých druhů mýdel ve třech různých výrobních linkách.
„Před lety jsme se rozhodli pro nový život - vybudování našeho domova na okraji jedinečného přírodního útvaru známého jako Kráter Ramon. Od té doby vyrábíme a vyvíjímeprodukty přírodního původu, ručně a za oddané péče našich zaměstnanců. Dnes máme tu čest podělit se o naše dílo s Vámi.“
„V návaznosti na vznik naší spolupráce jsme se rozhodli pozměnit celý koncept značek. Chtěli jsme představit prvotřídní produkty, samozřejmě celé v recyklovatelných obalech. Naším cílem se stalo spojení značek NatureScent a Minerazdo jedné společnosti, pod jméno FARAN, které vyjadřuje krásu přírody a pouště, ve které žijeme, pracujeme a která je naší inspirací.“

Kontakt na výrobce:
Nature Scent, Ltd.
Har-Ardon 12
Mizpe Ramon
80600 Israel
www.faran-cosmetics.com

Izraelská firma NatureScent vyrábějící kosmetiku značky Faran byla založena roku 1999. Cílem bylo vyvinout 100% přírodní kosmetiku inspirovanou pouštní přírodou a jedinečným kráterem Ramon, který se nachází na dohled od továrny společnosti. Pro produkty značky Faran je typická jejich vysoká kvalita a unikátní složení.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Balzámy a scruby

Produktové řady: Faran Spa Line

Výrobce: Nature Scent, Ltd., Har-Ardon 12 , 80600, Mizpe Ramon, Izrael

Z blogu3

Faran: Kosmetika z pouště

Masážní oleje

Péče o rty v zimě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: