Přírodní mýdlo Masážní olej Andamany 250 ml

Přírodní mýdlo Masážní olej Andamany 250 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Masážní oleje Leela Oriental jsou určeny k přímé aplikaci při jednotlivých masážích. Oleje jsou vyráběny z několika druhů 100% přírodních olejů. Základ tvoří směs tzv. bazálních olejů, do kterých jsou přidávány esenciální oleje. Jednotlivé druhy olejů Leela Oriental se odlišují dle účelu masáže. Mix olejů – olej z rýžových otrub, sladká mandle, jojoba semena, levandule, vitamin E, eukalyptu, berga

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Masážní oleje Leela Oriental jsou určeny k přímé aplikaci při jednotlivých masážích. Oleje jsou vyráběny z několika druhů 100% přírodních olejů. Základ tvoří směs tzv. bazálních olejů, do kterých jsou přidávány esenciální oleje. Jednotlivé druhy olejů Leela Oriental se odlišují dle účelu masáže. Mix olejů – olej z rýžových otrub, sladká mandle, jojoba semena, levandule, vitamin E, eukalyptu, bergamot ovocný olej, mentol. Olej je určen k přímým masážím za účelem uvolnění svalových skupin, uvolnění kloubů a celého organismu.

certifikáty:
vhodné pro: masáže
konzistence: kapalná
barva: žlutá
balení: plastový obal

složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Symmonsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol Acetate, Lavandula Angustifolia Oil, Eucalyptus Globulus Oil

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Mýdla Leela Oriental obsahují přírodní oleje a jsou dovážena z Thajska, kde jsou vyráběna studeným procesem v místní manufaktuře. Mýdla se hodí nejen pro soukromou potřebu, ale lze i objednat dárkové firemní či hotelové sety. Vezmeme-li v úvahu kvalitu těchto přírodních mýdel, tak nabízíme přijatelné ceny. Ty ovšem stále zaručují, že lidé, kteří je vyrábí, obdrží spravedlivou mzdu. Všem produktům Leela Oriental byla udělena certifikace SZÚ o zdravotní nezávadnosti a splňují rovněž všechny další náležitosti v souladu s požadavky zákona.

kontakt na výrobce:
Leela Oriental
Ing. Michal Šturdík
Dvořákova 827/22
779 00 Olomouc - Nová Ulice

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: