Saloos Masážní olej argan revital, Wellness 50 ml

Saloos Masážní olej argan revital, Wellness 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Extra výživný a hutný arganový olej je skvělý pro péči o pokožku celého těla. Vyživuje a zpomaluje stárnutí pokožky. Mix esenciálních olejů zklidňuje mysl a uvolňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vzácný bio arganový olej, společně s jojobovým, meruňkovým, slunečnicovým, makadamiovým, mandlovým a sezamovým olejem, pečuje i o suchou pokožku, vyživuje ji a navrací hebkost a jemnost. Exkluzivní mix esenciálních olejů působí relaxačně a uvolňuje mysl.

Tělový a masážní olej Bio Argan Revital od Saloos je plný vitaminů A, E a F. Působí antioxidačně, předchází tak předčasnému stárnutí pleti, zjemňuje a vyživuje. Zpomaluje stárnutí pokožky, podporuje regeneraci a vypíná ji.

Uzamyká v pokožce hydrataci a zanechává pleť vláčnou a pružnou. Esenciální oleje z růže dodávají smyslnou vůni, levandulový zklidňuje a lemon tea tree působí antisepticky. Díky masážnímu oleji Argan Revital je pokožka celého těla hebká, vyživená a dokonalá.

Revitalizace pro tělo i mysl

Saloos Masážní olej Argan Revital prospívá nejen vaší pokožce, udržuje ji zdravě prokrvenou a dokonale vláčnou, a navíc působí díky aromaterapeutickým esencím také na vaše smysly. Pravidelná masáž pokožky krouživými pohyby podporuje mikrocirkulaci v pokožce, čímž stimuluje přirozené regenerační procesy, podporuje hojení a zároveň také posiluje tok krve a lymfy. 

Přírodní složení

Masážní olej Saloos neobsahuje silikony, minerální olej či další syntetické ingredience, jež pokožku zbytečně zatěžují a nemají na ni žádný příznivý vliv. Masážní olej se tak skládá z vyvážené směsi rostlinných olejů ve vysoké kvalitě, jež navzájem podporují své účinky a masáž s nimi je velice příjemná. Olej skvěle klouže po pokožce a umocňuje samotný relaxační a prokrvující efekt masáže.

Pružná a regenerovaná pokožka

Přírodní oleje nejen usnadňují samotnou masáž, ale mají také skvělý účinek na kvalitu pokožky. Masáže s masážními olej podporují tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, čímž jí navracejí její přirozenou pružnost. Mandlový olej zároveň podporuje regeneraci pokožky, je vhodný i na citlivou pleť a pomáhá udržet pokožku hydratovanou.

Síla antioxidantů

Masážní olej Argan Revital je vhodný nejen na stárnoucí a zralou pokožku. Díky složení s kvalitními přírodními oleji pleť intenzivně revitalizuje a dodává jí nový život. Smyslná esence z růže spolu s osvěžujícím tea tree a zklidňující levandulí krásně provoní vaši pokožku a makadamový olej spolu s arganovým poskytují skutečně intenzivní zvláčňující péči.

Použití: Malé množství vmasírujte do pokožky. Nebo si užijte relaxační masáž.

Tip: Masážní olej je i skvělým každodenním pomocníkem pro péči o pokožku. Nahradí tělové mléko nebo máslo, hydratuje a regeneruje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Produktové řady: Saloos Wellness

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Akupresura a akupunktura

Aromaterapie pro děti

Masáže od Saloosu

Masážní oleje

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?