Nobilis Tilia Dětský masážní olej Žofie 200 ml

Nobilis Tilia Dětský masážní olej Žofie 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
336
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Dětský masážní olej pečuje o jemnou pokožku po koupeli a zároveň uklidňuje mysl a napomáhá zdravému klidnému spánku. Olej je vhodný pro děti a kojence od 9. týdne věku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dětský masážní olej Žofie Nobilis Tilia pečuje o jemnou pokožku po koupeli a zároveň uklidňuje mysl a napomáhá zdravému klidnému spánku. O pokožku pečuje kombinace výživných olejů, zatímco o spokojené usínání se postarají uklidňující oleje z levandule a heřmánku.

Základ pečujícího oleje tvoří oleje ze slunečnice a mandlí. Ty pokožku aktivně zjemňují, posilují a činí ji odolnější vůči nepříznivým vnějším vlivům jako je chlad, vítr či prudké slunce. Obzvlášť mandlový olej,  bohatý na vitamin E, pokožku celého těla bohatě vyživuje a chrání ji před dehydratací i podrážděním.

Výborné zklidňující účinky jak na pokožku, tak i na mysl má levandulový olej v kombinaci s oleji z heřmánku a majoránky. Ty mírní podráždění pokožky, eliminují výskyt opruzenin i jiných drobných zánětů a zároveň zklidňují i mysl, čímž napomáhají zdravému klidnému spánku.

Masáž a péče

Masážní olej Žofie od Nobilis Tilia je určen nejen pro děti. Jeho šetrné složení je vyvinuto s maximálním ohledem na citlivou dětskou pokožku, díky čemuž pleť nadměrně nezatěžuje, neumastí a nezanechává ulepený pocit. Pravidelná masáž pokožky krouživými pohyby podporuje mikrocirkulaci v pokožce i svalstvu, čímž stimuluje přirozené regenerační procesy, podporuje hojení a zároveň také posiluje tok krve a lymfy. 

Přírodní oleje

Masážní olej Nobilis Tilia obsahuje pouze přírodní složky a nenajdete v něm silikony, minerální olej či další syntetické ingredience, jež pokožku zbytečně zatěžují a nemají na ni žádný příznivý vliv. Masážní olej se tak skládá z vyvážené směsi rostlinných olejů ve vysoké kvalitě, jež navzájem podporují své účinky a kromě masáže zároveň dodávají pokožce péči.

Pěstěná pokožka

Oleje nejen usnadňují samotnou masáž, ale mají také skvělý účinek na kvalitu pokožky. Masáže s masážními oleji podporují přirozenou pružnost pokožky, stimulují její prokrvení a urychlují regenerační procesy. Šetrný mandlový olej má zklidňující účinky, dodává pokožce hloubkovou výživu a podporuje hydrataci pokožky. Je vhodný i na velmi citlivou pleť.

Odpočinek a uvolnění

Masážní olej tak přirozeně podporuje relaxaci a odpočinek. Jednak uvolňuje svalstvo a pohybový aparát, pomáhá odplavit škodlivé látky z těla a pomáhá ukolébat děťátko ke spánku. Esenciální olej z majoránky a levandule nejen, že zklidňují pokožku, ale zároveň mají také relaxační účinky na mysl, pomáhají při nespavosti  a podporují zdravý spánek.

Použití: Pár kapek oleje naneste na čistou pokožku celého těla nejlépe večer ihned po koupeli a lehkou masáží rozetřete. Žofinka se jako pomocnice hodí na dětské a kojenecké masáže už od devátého týdne věku. Jako tělový či masážní olej používejte na běžné ošetření kdykoli během dne nebo po koupeli. Připravit z něj lze ale i vodní masáž, kdy dvacet kapek oleje nakapete do vaničky a během koupele vtíráte do dětské pokožky. Při odstraňování šupinatosti ve vláskách olej jemně vmasírujte do vlasové pokožky a vyčešte jemným dětským kartáčkem.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?