Nobilis Tilia Maska regenerační z mořských řas - vyřaz 50 ml

Nobilis Tilia Maska regenerační z mořských řas - vyřaz 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tonizační maska pro zralou a ochablou pleť. Zlepšuje hydrataci a napíná pokožku, je určena zejména pro pleť zralou, se ztrátou elasticity či zánětlivou. Brání předčasné tvorbě vrásek. Mořské řasy jsou zdrojem mnoha důležitých látek pro pokožku.certifikáty: vhodné pro: omezení tvorby vrásekkonzistence: krémovábarva: světle zelenábalení: plastový obal použití: Naneseme v silnější vrstvě na pokožku o

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Tonizační maska pro zralou a ochablou pleť. Zlepšuje hydrataci a napíná pokožku, je určena zejména pro pleť zralou, se ztrátou elasticity či zánětlivou. Brání předčasné tvorbě vrásek. Mořské řasy jsou zdrojem mnoha důležitých látek pro pokožku.

certifikáty:
vhodné pro: omezení tvorby vrásek
konzistence: krémová
barva: světle zelená
balení: plastový obal

použití: Naneseme v silnější vrstvě na pokožku obličeje a necháme působit cca 20 minut. Zbytky setřeme tamponem navlhčeným v pleťové vodě.
složení: mandlový olej, sojový olej, demineralizovaná voda, emulgátor, rostlinný tuk Karité, vitamin A, vitamin E, D-Panthenol (provitamin B5), mořské řasy, aroma sladké mandle

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Společnost Nobilis Tilia se zabývá výrobou aromaterapeutické kosmetiky, vzděláváním a osvětovou činností v oboru aromaterapie od roku 1994. Společnost odmítá z principu živočišné suroviny a pokusy na zvířatech, jedinou živočišnou surovinou ve výrobcích je včelí vosk. Využívá maximálně suroviny z ekologického zemědělství (BIO). Vyrábí bez syntetických a konzervačních látek, a kdykoliv je to možné, jsou produkty 100% přírodní. V případě nutnosti použít konzervaci, užívají vlastního speciálně vyvinutého konzervačního systému.

kontakt na výrobce:
Nobilis Tilia, s.r.o
Vlčí Hora 147
Krásná Lípa 407 46

webové strány značky:
www.nobilis-tilia-kosmetika.cz

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?