Saloos Máta kadeřavá 10 ml

Saloos Máta kadeřavá 10 ml

Saloos Máta kadeřavá 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Balení:
93
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Éterický olej z máty kadeřavé má celkový povzbuzující efekt na tělo i mysl a pomáhá při nadměrném stresu a vypětí. Zároveň uvolňuje dýchací cesty a působí při nachlazení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Máta kadeřavá vás ohromí svou osvěžující mátovou vůní s významným chladivým efektem. Vůně máty kadeřavé je charakteristická svými bylinnými tóny, které účinně neutralizují veškeré nepříjemné pachy v domácnosti a zanechávají atmosféru čistoty a svěžesti.

Máta kadeřává má silné povzbuzující účinky na tělo i mysl, pomáhá zmírnit známky únavy a podporuje schopnost koncentrace. Pomáhá při nadměrném tělesném i duševním vypětí a má vliv také při zvýšeném stresu. Má významný stimulační efekt na psychiku.

Éterický olej z máty kadeřavé zároveň uvolňuje dýchací cesty, pomáhá při chřipce a nachlazení a podporuje vylučování hlenů. Díky tomu zmírňuje vlhký kašel a zároveň ulevuje od bolestí hlavy. Použití oleje z máty kadeřavé není vhodné při homeopatické léčbě.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě kapka, ve větších použijte maximálně 3 kapky. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než kapku. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru. U tohoto éterického oleje doporučujeme nižší dávkování.

Upozornění: Těhotné ženy jej mohou používat od ukončeného třetího měsíce gravidity, v polovičním ředění od ukončeného třetího měsíce gravidity (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Éterický olej není vhodný pro děti do 10 let věku. Neužívejte dlouhodobě a ve vysokých dávkách. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Nekapejte olej do koupele. Nepoužívejte dlouhodobě.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: Aromaterapie

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, nachlazení a viróza, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

14 rad pro bezpečné používání éterických olejů

Aromaterapie na podzim

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Jak se zbavit chrápání

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?