Nobilis Tilia Máta kadeřavá 10 ml

Nobilis Tilia Máta kadeřavá 10 ml

Nobilis Tilia Máta kadeřavá 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistá rostlinná silice z japonské máty kadeřavé vás okouzlí svou jedinečnou svěží bylinnou vůní a ihned uvolní vaše dýchací cesty. Má příznivý vliv také při migrénách a křečích.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Máta kadeřavá je stoprocentní rostlinná silice z máty kadeřavé pěstované v Japonsku. Vůně máty kadeřavé je velice svěží a má jemné bylinné tóny. Její aromaterapeutické působení má vliv na mnoho systémů lidského organismu a díky své výrazné vůni ihned odstraňuje známky únavy.

Máta kadeřavá působí blahodárně na dýchací systém a napomáhá uvolnění dýchacích cest. Její účinky oceníte zejména v obdobích chřipky a nachlazení, kdy zmírňuje pocit ucpaného nosu a pomáhá volně dýchat. Zároveň také zmenšuje otoky nosní sliznice a celkově ulevuje od příznaků rýmy či chřipky.

Éterický olej z máty kadeřavé je výborným přípravkem při migrénách a chronických bolestech hlavy. Přináší rychlou úlevu od bolesti a účinně mírní napětí krčního a obličejového svalstva. Má vliv také na odstranění křečí a tiků, zmírňuje svalové stahy a podporuje celkové uvolnění.

Svěží vůně

Máta kadeřavá je typ máty, která roste v oblasti Japonska a vyznačuje se velice osvěžující vůní, která ihned neutralizuje veškeré nepříjemné pachy a dodá vašemu domovu energizující atmosféru. Jemné bylinné tóny máty kadeřavé pak působí na vaši psychiku, kdy ulevují od stresu, únavy a vyčerpání a pomáhají organismu mobilizovat potřebné síly. 

Úleva od chřipky a nachlazení

Máta kadeřavá je velice oblíbenou silicí v oblasti podpůrné léčby respiračních infekcí. Využijete ji zejména v období chřipek a nachlazení, kdy pomůže udržet vaše dýchací cesty průchodné a snižuje otoky jak dýchacích cest, tak nosu a vedlejších nosních dutin. Máta kadeřavá tak urychlí vaši léčbu a pomůže vám opět volně dýchat.

Proti bolestem všeho druhu

Máta kadeřavá je známá taky svými účinky proti bolestem. Je silným pomocníkem proti migréně a bolestech hlavy a funguje rovněž na bolesti pohybového aparátu. Uvolňuje napjaté svalstvo a ulevuje od bolestí. Mátu kadeřavou můžete využít jako součást masážních olejů nebo jej přidat do koupele k podpoře prokrvení a regenerace pokožky. 

Magické umění aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě kapka, ve větších použijte maximálně 3 kapky. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než kapku. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru. U tohoto éterického oleje spíše doporučujeme nižší dávkování.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy, pro děti do 10 let a při epilepsii či alergii na mentol. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Nekapejte olej do koupele. Nepoužívejte dlouhodobě.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, nachlazení a viróza, stres a úzkost, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

14 rad pro bezpečné používání éterických olejů

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Jak se zbavit chrápání

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Máta peprná: voní, hojí, pomáhá

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?