Saloos Máta peprná 10 ml

Saloos Máta peprná 10 ml

(2 hodn.)
97
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 1 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Přírodní rostlinná silice se svěží mátovou vůní má příjemný chladivý efekt a pomáhá udržet průchodnost dýchacích cest. Působí při rýmě, trávicích obtížích a zmírňuje únavu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu17
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je pouze ilustrační. Aktuální fotografiii pro vás připravujeme.

Saloos Máta peprná je jednou z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších rostlinných silic, pročistí vzduch ve vaší domácnosti a zanechá osvěžující vůni s jemnými bylinnými tóny, které mají revitalizační účinek na tělo i mysl. Lehce dezinfikuje a má příjemný chladivý efekt.

Máta peprná je skvělým pomocníkem při širokém spektru onemocnění dýchacích cest. Je s oblibou využívána při rýmě, chřipce a nachlazení. Pomáhá udržet průchodnost dýchacího systému, snižuje otok dýchacích cest a podporuje vylučování hlenu.

Éterický olej z máty peprné zároveň zmírňuje nevolnost a působí příznivě při nechutenství. Podporuje správnou funkci trávicího systému a je vhodný také do koupelí a masážních olejů. Uvolňuje namáhané svalstvo a povzbuzuje mozkovou činnost při únavě.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě kapka, ve větších použijte maximálně 3 kapky. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než kapku. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru. U tohoto éterického oleje spíše doporučujeme nižší dávkování.

Upozornění: Těhotné ženy jej mohou používat od ukončeného třetího měsíce gravidity, v polovičním ředění od ukončeného třetího měsíce gravidity (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Eterický olej není vhodný pro děti do 10 let a při epilepsii či alergii na mentol. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Nekapejte olej do koupele.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: Aromaterapie

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, astma, bolest hlavy a migréna, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, stres a úzkost, žaludeční problémy

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu17

14 rad pro bezpečné používání éterických olejů

Aromaterapeutický horoskop – Beran

Aromaterapie na podzim

Aromaterapie pro děti

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

DIY: Vyrobte si vlastní antibakteriální gel

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje při nachlazení

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Jak se zbavit chrápání

Jak zklidnit spálenou pokožku aneb Aromaterapie po opalování

Máta peprná

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Smrt přichází ze střev. Vyčistěte je od plísní!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?