Keiko Matcha bonbóny 75 g

Keiko Matcha bonbóny 75 g

Značka: Keiko
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Potěště všechny milovníky sladkého něčím netořelým. Darujte jim osvěžující bonbóny uchucené zeleným čajem matcha.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Potěšte milovníka matcha čaje. Darujte mu jedinečné bonbóny ochucené japonským zeleným čajem z oblasti Kagošima v jižním Japonsku. Matcha dodává bonbónům svěží chuť s bohatými čajovými tóny. Kromě klasické čajové příchuti můžete sáhnout také po třešňové, pomerančové, citronové, mátové nebo zázvorové.

Proč matcha bonbóny vyzkoušet? Třeba proto, že chuť najemno mletého zeleného čaje je velmi osvěžující. Bobónůn pak dodává výraznou, smaragdově zelenou barvu. Díky obsahu chlorofylu matcha působí antioxidačně, a tak pomáhá buňky těla chránit před předčasným stárnutím. Má rovněž povzbuzující účinky, přispívá k celkové regeneraci organismu a také podporuje soustředění a dobrou paměť.

Keiko nabízí organický zelený čaj té nejvyšší kvality pěstovaný v jižním Japonsku. Čaj se zpracovává speciální metodou ihned po sběru, aby si zachoval své aktivní látky a aroma. V nabídce najdete i senchu, genmaichu či zelený čaj s čokoládou.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: KEIKO Tea Traders Company Pte. Ltd, 435 Orchard Road, Wisma Atria , 238877, Singapore , Japonsko

Z blogu1

Pomáhá japonský klenot matcha skutečně spalovat tuky?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?