Nobilis Tilia Mateřídouška 5 ml

Nobilis Tilia Mateřídouška 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej z francouzské mateřídoušky má významný efekt na duševní rovnováhu, pomáhá při špatné náladě a depresích. Zároveň ulevuje od bolestí a mírní dráždivý kašel.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Mateřídouška je čistá přírodní silice z francouzské mateřídoušky, jenž má komplexní prospěšný vliv na fyzickou i psychickou stránku organismu. Vůně éterického oleje z mateřídoušky vás pohltí svými kořeněnými a bylinnými tóny v kombinaci s jemným dřevitým nádechem.

Olej z mateřídoušky má významný efekt na duševní rovnováhu, pomáhá při příznacích deprese a špatné náladě. Díky svým neurotonickým účinkům zmírňuje známky únavy a použití tohoto éterického oleje je prospěšné zejména v obdobích zvýšeného stresu a psychického vypětí.

Mateřídouška má také protizánětlivý efekt, pomáhá při mnoha častých infekčních onemocněních. Účinně mírní dráždivý kašel a ulevuje od příznaků rýmy. Mateřídouškový olej má skvělý účinek také na migrény a další z řad chronických bolestí celého těla.

Péče o tělo i mysl

Éterický olej z francouzské mateřídoušky Nobilis Tilia vás překvapí svými účinky na tělo i psychiku. Ačkoliv je mateřídouška u nás považována za vcelku obyčejnou rostlinu, tak éterický olej z ní má celou řadu zajímavých vlastností. Vůně mateřídoušky kombinuje působivé bylinné a kořeněné tóny spolu s lehkým dřevitým nádechem.

Revitalizace vaší duše

Éterický olej z mateřídoušky má silné účinky na psychiku. Pomáhá při všech příznacích deprese a příznivě ovlivní vaši náladu. Podporuje pozitivní myšlenky a dodává sílu do života. Zároveň působí proti stresu a je účinným neurotonikem. Mateřídoušku proto oceníte ve stresujících či napjatých obdobích, kdy vám ihned uleví a dodá potřebnou energii.

Proti bolestem

Mateřídouška proto pomáhá vyladit vaši psychiku a harmonizovat ji. Z jejích účinků na tělo stojí za zmínku zejména protizánětlivé a antiseptické vlastnosti, díky čemuž mateřídouška chrání vaše tělo před infekcemi. Ulevuje od příznaků rýmy a nachlazení a mírní kašel. Má rovněž účinky proti bolestem, zejména pak bolestem pohybového aparátu a migrénám.

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě kapka, ve větších použijte maximálně 3 kapky. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než kapku. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru. U tohoto éterického oleje spíše doporučujeme nižší dávkování.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Nekapejte olej do koupele.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?