Naobay Matující čisticí gel, Mattifying 200 ml

Naobay Matující čisticí gel, Mattifying 200 ml

Naobay Matující čisticí gel, Mattifying 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Naobay
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pěnivý mycí gel z pleti spolehlivě odstraní veškeré nečistoty i nadbytečný maz, pomáhá stahovat rozšířené póry a pleť celkově zmatní.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Matující čisticí gel Naobay Mattifying je určený pro mastnou či smíšenou pleť. Pomáhá z ní odstraňovat nečistoty i nadbytečný maz, aniž by ji dráždil nebo vysušoval. Obsahuje pečující bylinné výtažky, které mají lehce stahující účinky a napomáhají optimální hydrataci pleti.

Čisticí gel obsahuje šetrné mycí složky, které vytvářejí jemnou pěnu. Ta z pleti spolehlivě odstraní veškeré nečistoty i nadbytečný maz a zároveň ji nevysuší. Šťáva z Aloe vera podpoří správnou hydrataci pleti a současně předejde začervenání nebo pocitům pnutí. Gel díky obsaženému rýžovému škrobu pomáhá zmatňovat mastnou pleť a zároveň ji zjemňuje. Výtažky z lopuchu či šalvěje mají antibakteriální a protizánětlivé účinky, působí hojivě a bojují proti nedokonalostem pleti. V čisticím gelu Naobay najdete také výtažek z mořských řas, které nejenže podpoří hydrataci, ale zároveň pomáhají uvolňovat ucpané póry.

Použití: Malé množství gelu naneste na vlhkou pleť a jemně masírujte, dokud se nevytvoří pěna. Poté pečlivě opláchněte čistou vodou.

Španělská značka NAOBAY čerpá z mnohaletých zkušeností svých zakladatelů a nabízí kvalitní kosmetiku v originálních obalech z recyklovaných materiálů. Všechny produkty jsou označené certifikátem Ecocert, a tak v nich nenajdete žádné živočišné složky, ropné produkty, silikony či GM suroviny.

Produktové řady: Naobay Mattifying

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: NaturChem S.L., Brac de Pepa 1 , 46470, MASSANASSA - Valencia, Španělsko

Naše hodnocení:

Naše celková spokojenost:
Viditelný efekt:
Snadnost použití:
Vůně:
Stačí malé množství produktu, takže opravdu dlouho vydrží.
Používám ho i na odličování očí, nemám je citlivé a krásně mi odlíčí celý obličej.
Osvěží, stáhne póry, ale zbytečně nevysušuje. Pomáhá předcházet tvorbě pupínků a jiných nedokonalostí.
Před použitím nutno zatřepat, aby se dobře spojila tekutější a hustší část produktu.

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: dřevěný, plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Letní novinky od Naobay

Nejčastější chyby při odličování

To nejlepší z přírody? Organická kosmetika NAOBAY

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Hloubkový čistící gel s příjemnou vůní / Markéta 13. 3. 2019 17:58

Pěnivý gel vyčistí pleť do hloubky, citlivější části mé smíšené/problematické pokožky zanechával mírně vysušené, takže následné použití hydratačního krému byla nutnost. Na druhou stranu mírně stahuje póry a dlouho vydrží. Celkově doporučuji.

/ Alena 18. 11. 2017 12:33

Příjemný gel s neutrální vůní, ale pro mou smíšenou pleť byl až příliš matující, některé části obličeje mi dost vysušoval.

/ Michaela 14. 4. 2018 09:11

Po tomto géle je potrebné použiť micelárnu vodu. Nevyčistí pleť úplne a keď si ho dám na vlhkú pleť tak mám pocit akoby mi zanechával mastný povlak. Treba ho poriadne zmyť vodou-viac ako iné gély ktoré som vyskúšala. Už ho používam len na dekolt lebo na odstránenie make-up u je slabý.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: dřevěný, plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?