Lavera Matující dlouhotrvající rtěnka 4 švestková 3,1 g

Lavera Matující dlouhotrvající rtěnka 4 švestková 3,1 g

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ať už dáváte přednost výraznému líčení, nebo jemnému vzhledu svých rtů, jednoduše a přesně nalíčíte svoje rty pomocí této matné dlouhotrvající rtěnky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Matující dlouhotrvající rtěnka Lavera jednoduše a přesně nalíčí vaše rty. Ať už dáváte přednost výraznému líčení, nebo jemnému vzhledu svých rtů.

Dlouhotrvající barvu zajistí minerální barevné pigmenty, zatímco bio květinové extrakty z růže, slézu a lípy důkladně pečují o jemnou pokožku rtů.

Složení s obsahem rostlinných vosků, bambuckého másla a jojobového oleje o pokožku rtů pečuje, chrání a udržuje ji vláčnou a hydratovanou. 

Ať už dáváte přednost přirozenému vzhledu, decentnímu líčení do práce či na obchodní schůzku nebo výraznému večernímu make-upu, matující dlouhotrvající rtěnka vás zkrášlí pro všechny příležitosti. 

Použití: Začněte v jednom rohu rtů a stejnoměrně naneste po celé ploše vašich rtů. Jemným stiskem rtů napomůžete rovnoměrnému rozprostření barvy.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: švestková

Povrch: matná

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?