Naobay Matující pleťové tonikum, Mattifying 200 ml

Naobay Matující pleťové tonikum, Mattifying 200 ml

Značka: Naobay
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tonikum s Aloe vera, mořskými řasami a řadou bylinným výtažků šetrně dočistí pleť a podpoří její správnou hydrataci. Zároveň uvolní ucpané póry a pomáhá pleť celkově zmatňovat.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Matující pleťové tonikum z řady Naobay Mattifying s obsahem šťávy z Aloe vera a množstvím bylinných výtažků je určené pro mastnou či smíšenou pleť. Šetrně ji dočistí a celkově projasní. Zároveň pomáhá lehce stahovat póry a regulovat produkci mazu. Přidané éterické oleje z geránie či koriandru mu dodávají příjemnou vůni.

Tonikum bez obsahu alkoholu jemně dočistí pleť, která je tak lépe připravena na další péči. Najdete v něm šťávu z listů Aloe vera, jež napomůže optimální hydrataci mastné nebo smíšené pleti a zároveň ji ochrání před zarudnutím. Tonikum obsahuje řadu bylinných výtažků, například z lopuchu, břečťanu nebo šalvěje, které se chlubí antibakteriálními a protizánětlivými. Společně s extraktem z citronové kůry a mořských řas výborně uvolňují a lehce stahují ucpané póry, přispívají k hojení nedokonalostí pleti a brání jejich opětovnému výskytu.

Použití: Malé množství tonika naneste na vatový tampon a použijte k dočištění odlíčené pleti.

Španělská značka NAOBAY čerpá z mnohaletých zkušeností svých zakladatelů a nabízí kvalitní kosmetiku v originálních obalech z recyklovaných materiálů. Všechny produkty jsou označené certifikátem Ecocert, a tak v nich nenajdete žádné živočišné složky, ropné produkty, silikony či GM suroviny.

Produktové řady: Naobay Mattifying

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: NaturChem S.L., Brac de Pepa 1 , 46470, MASSANASSA - Valencia, Španělsko

Z blogu2

Letní novinky od Naobay

To nejlepší z přírody? Organická kosmetika NAOBAY

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?