Diochi Maytenus ilicifolia (cangorosa) 150 g

Diochi Maytenus ilicifolia (cangorosa) 150 g

Diochi Maytenus ilicifolia (cangorosa) 150 g

Značka: Diochi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bylinný čaj Maytenus ilicifolia je bohatým zdrojem fytoestrogenů a u žen v Jižní Americe je tento keř považován za "omlazující elixír".

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Maytenus ilicifolia Diochi je lahodný čaj z listů rostliny Maytenus, která je podobná cesmíně. Roste Jižní Americe, kde je ceněna pro své všestranné použití. Její listy jsou silným zdrojem fytoestrogenů, ale i vitaminů nebo minerálů, a na jihu Ameriky je oblíbena zejména ženami, který ji považují za "omlazující elixír". Většina listů se získává přímo z volné přírody, kde se sbírají v období, kdy je v rostlině nejvyšší koncentrace účinných látek. Z lístků se připravuje nečastěji nálev.

Příprava: 2-3 čajové lžičky směsi smíchejte se 3/4 litru vody, povařte 3 minuty a sceďte. Popíjejte v průběhu dne do 17 hodin. Čaj můžete lehce přisladit medem.

Skladování: Skladujte v suchu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění: Po třech týdnech užívání následuje vždy jeden týden pauza. Při projevu jakýchkoli nepříznivých účinků užívání čaje přerušit. Není určeno pro děti do tří let. Výrobek není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Receptury Diochi vycházejí z praktických zkušeností v použití jednotlivých složek v alternativní medicíně i z poznatků moderních výzkumů. Velmi důležitou součástí Diochi filozofie je bioinformační terapie společně s dalšími alternativními způsoby léčby, jako je fytoterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Užití: vnitřní

Výrobce: DIOCHI spol.s.r.o., Weilova 2/1144 , 102 00, Praha 10, Česká republika

Z blogu1

Maytenus, elixír mládí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?