Saloos Meditace 5 ml

Saloos Meditace 5 ml

Saloos Meditace 5 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Směs éterických olejů vysoké kvality, která prohloubí vaši relaxaci. Exotické tóny ylang-ylangu, yzopu a santalu harmonizují tělo i mysl a mají dokonalý regenerační účinek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Meditace je směs přírodní esenciálních olejů, jenž byla vytvořena tak, aby jednotlivé esence fungovaly v souladu a vzájemně podporovaly své účinky. Tato jedinečná vonná kompozice má silný relaxační potenciál a je skvělým doplňkem pro vaše každodenní chvíle odpočinku.

Jak už název vypovídá, tato variace vonných esencí je vhodná pro meditaci a podporuje harmonizaci duše i těla. Podporuje psychické i fyzické uvolnění a je skvělým pomocníkem v období zvýšeného duševního vypětí či stresu. Příjemně provoní vaši domácnost a dodá jí uklidňující atmosféru.

Směs Meditace obsahuje exotické tóny yzopu a ylang-ylangu, jenž působí velice smyslně a revitalizačně. Spolu s kořeněným santalem a svěžím citronem tak tvoří úchvatnou kompozici, která je velice povznášející.

Stvořena pro chvíle relaxace

Název této vonné směsi éterických olejů mluví sama za sebe - je přímo určená pro vaše chvíle odpočinku, kdy se chcete skutečně odpoutat od shonu a starostí všedního dne a nechat svou mysl jen volně plynout. Vonná variace Meditace působí velmi uklidňujícím dojmem a je vhodná pro všechny, kdo procházejí zvýšenou tělesnou a fyzickou zátěží a potřebují jen na chvíli "vypnout".

Potrava pro vaši duši

Meditace je jedním z nejlepších způsobů, jak si nejen co nejlépe odpočinout, ale zároveň vám pomůže opět navázat spojení se sebou sama. Právě aromaterapeutické esence vám pomohou dostat se do stavu mysli, kdy přichází opravdové uvolnění a znavená mysl nabírá potřebné síly. Kořeněné tóny yzopu a nasládlého ylang-ylangu vás snadno provedou tímto procesem.

Přírodní éterické oleje

Jednotlivé vůně této relaxační vonné směsi jsou zkombinovány tak, aby se vzájemně dokonale doplňovaly a daly vyniknout jedna druhé. Ve směsi nenajdete žádné přidané syntetické ingredience, pouze variaci čistých éterických olejů, jež mají velice intenzivní aroma, které provoní vaši domácnost během chvilky a přenesou vaši mysl na klidné místo. Díky směsi Meditace tak konečně poznáte stav povznesené mysli a budete se opět cítit sami sebou.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Několik kapek éterického oleje můžete přidat do oblíbeného krému či tělového oleje. Dodáte mu tak osobitou vůni a podpoříte jeho účinky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

3 životní aspekty, pro které se vyplatí cvičit jógu

Aromaterapie pro děti

Éterické oleje při nachlazení

Nebezpečná móda jménem botox

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Yzop

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.