Sportique Medová dárková sada

Sportique Medová dárková sada

Značka: Sportique
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada s lákavou vůní sladkého medu zahrnuje hutný krém na ruce a výživný balzám na rty, které jsou na zimu jako dělané.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada Sportique s lákavou vůní sladkého medu zahrnuje hutný krém na ruce a výživný balzám na rty, které jsou na zimu jako dělané a pod stromečkem je ocení ženy i muži. Ve složení najdeme kromě bambuckého másla také včelí vosk, jojobový, mandlový nebo olivový olej a také bylinné výtažky.

Hutnější krém na ruce je bohatý na bambucké máslo, olivový a mandlový olej, které v kombinaci s pšeničným proteinem a bylinnými výtažky bohatě vyživují namáhanou suchou pokožku. Chrání ji před dehydratací, popraskáním i tvorbou záděr, krásně ji zjemní a podpoří její přirozenou regeneraci tak, aby zůstávala příjemně hebká na dotek.

Balzám na rty z kokosového oleje, oleje z vinných hroznů a včelího vosku aktivně posiluje a regeneruje jemnou pokožku rtů, chrání ji před náročnými vnějšími vlivy a podpoří hojení rozpraskaných koutků apod. Balzám na rtech vytvoří jemný ochranný film, uzamkne v nich potřebnou hydrataci a zanechá je krásně heboučké a slaďoučce voňavé po medu.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Ostatní kategorie: Krémy na ruce, Balzámy a scruby

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?