Vykuřovadla Rymer Meduňka 20 g

Vykuřovadla Rymer Meduňka 20 g

Vykuřovadla Rymer Meduňka 20 g

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Meduňka má příjemnou, lehce citrusovou vůni, která zažene melancholii a usnadní usínání. Je vhodná i k očistě prostor a různých předmětů.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Meduňka je ceněnou bylinkou s příjemně svěží, lehce kořenitou vůní připomínající citron. Původně se pěstovala ve středomoří, ale již během antických dob se začala rychle rozšiřovat. Dnes ji mnozí z nás pěstují na zahrádce nebo za oknem v květináči. Meduňka vyniká svými uklidňujícími vlastnostmi a příznivým vlivem na kvalitu spánku.

Meduňka byla již v dávných dobách významnou léčivkou, které si také připisovaly magické účinky. Považovala se mimo jiné za elixír života. Dodnes se cení její uklidňující působení. Vůně meduňky působí proti nespavosti a urychluje usínání. Je vhodná při neklidu a stresu, kdy vám pomůže se uvolnit, a pomůže vám zahnat chmurné myšlenky a melancholii.

Lehce citronové tóny meduňky jsou nejen balzámem na duši, ale také vám pomohou lépe pochopit vlastní emoce, dodají vám sílu a vytrvalost v cestě za plněním snů. Jako vykuřovadlo je vhodná pro očistu a ochranu. Již v antice se používala při různých obřadech pro vykuřování prostor a očistu různých předmětů. O meduňce se taktéž traduje, že dokáže přilákat bohatství.

Použití: Hrstičku lístků položte na rozpálené uhlíky, do vykuřovací pícky nebo elektrické kadidelnice.

Společnost Rymer se zabývá prodejem vykuřovadel a dalších souvisejících rituálních produktů. Nabízí široký sortiment nejvyšší kvality - to znamená bez syntetických příměsí, syntetických vonných látek a barviv.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Michael Rymer , Dvůr Králové nad Labem, Česká republika

Z blogu1

Dech Draka aneb k čemu slouží vykuřovadla

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?