Lunette Menstruační kalíšek model 2 (větší), violet 1 ks

Lunette Menstruační kalíšek model 2 (větší), violet 1 ks

Značka: Lunette
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Barevný menstruační kalíšek ve větší velikosti 2 je pohodlnou ochranou během menstruace pro zralé ženy se silnějším krvácením.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Barevný menstruační kalíšek Lunette ve větší velikosti 2 je pohodlnou ochranou během menstruace pro zralé ženy se silnějším krvácením. Kalíšek je vyroben z měkkého odolného silikonu, který je pohodlný a zároveň dokáže spolehlivě ochránit před protečením menstruační krve. Kalíšek je nejenom pohodlnýale také praktický a ekologický, neboť vám při správném zacházení vydrží sloužit téměř 10 let.

Menstruační kalíšek je vyroben z antibakteriálního lékařského silikonu, který spolehlivě zachytává menstruační krev uvnitř těla. Použití kalíšku je mnohem pohodlnější a hygieničtější, než užití klasických hygienických potřeb, neboť při manipulaci s kalíškem nepřijdete do styku s krví. Navíc, antibakteriální úprava kalíšku zabrání přemnožení bakterií v pochvě a napomáhá tak předcházet vzniku mykóz i jiných gynekologických obtíží.

Velký kalíšek Lunette 2 je vhodný pro zralé ženy a také pro ty, které rodily přirozenou cestou. Kalíšek pojme až 30 mililitrů tekutiny, má průměr 46 milimetrů a délku včetně stopky 52 milimetrů. Až se naučíte s kalíškem bezproblémově manipulovat, můžete stopku zkrátit či úplně odstranit, abyste dosáhla co největšího pohodlí.

Použití: Kalíšek zmáčkněte současně palcem a ukazováčkem a v podřepu ho zaveďte do pochvy tak, aby byl celý dolní okraj kalíšku schovaný v pochvě. Dobře zavedený kalíšek není v těle cítit. Kalíšek opět vyjmněte a vyprázdněte po zhruba 4- 5 hodinách, nejpozději však po 12 hodinách. Během menstruace není kalíšek nutné opakovaně vyvařovat či mýt mýdlem, postačí ho opláchnout teplou vodou.

Upozornění: Vždy před začátkem nového menstruačního cyklu vyvařte kalíšek v horké vodě či sterilizujte v mikrovlnce. Při zavádění i vyjímání kalíšku dbejte na důkladnou hygienu rukou. Stopka neslouží k vyjímání kalíšku, v takovém případě by mohlo dojít k jejímu přetržení. Kalíšek vyjímáme uchopením za dno.

Značka Lunette nabízí menstruační kalíšky, které jsou hypoalergenní a vydrží až 10 let. Jsou dostupné ve dvou velikostech. V nabídce najdete také mycí gel.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Lunette, Kopsamontie 138 , 35540, Juupajoki, Finsko

Z blogu4

Intimní potřeby bez chemie

Jak správně vybrat menstruační kalíšek

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

Menstruační kalíšky: V čem vězí jejich oblíbenost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?