LadyCup Menstruační kalíšek S (menší), růžová guava 1 ks

LadyCup Menstruační kalíšek S (menší), růžová guava 1 ks

Značka: LadyCup
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Menstruační kalíšky jsou ekologickou variantou pro vaše dny. Menstruační kalíšek LadyCup je vyroben z nejkvalitnějšího německého lékařského silikonu, je velmi příjemný na dotek, snadno se s ním manipuluje a jeho zcela hladký povrch vnitřní i vnější usnadňuje čistění a sterilizaci. Na stopce má kalíšek navíc vystouplé tečky, které usnadňují vyjmutí. Kalíšek je dodáván společně s barevným látkový

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Menstruační kalíšky jsou ekologickou variantou pro vaše dny.

Menstruační kalíšek LadyCup je vyroben z nejkvalitnějšího německého lékařského silikonu, je velmi příjemný na dotek, snadno se s ním manipuluje a jeho zcela hladký povrch vnitřní i vnější usnadňuje čistění a sterilizaci. Na stopce má kalíšek navíc vystouplé tečky, které usnadňují vyjmutí.

Kalíšek je dodáván společně s barevným látkovým sáčkem ze 100% bavlny, který je hravý a zábavný. Náhradní sáček podle designu, který se vám líbí, můžete i dokoupit.

Menstruační kalíšek LadyCup můžete koupit ve dvou velikostech, S nebo L. Na výběr je také z několika barevných variant, často jsou nové barvy a design látkového sáčku uváděny v rámci limitovaných edicí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Jaguara, s.r.o., Truhlářská 1108/3 , 110 00 , Praha 1, Česká republika

Z blogu3

Intimní potřeby bez chemie

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

Menstruační kalíšky: V čem vězí jejich oblíbenost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?