AllMatters Menstruační kalíšek, velikost B 1 ks

Menstrual Cup Size B

AllMatters Menstruační kalíšek, velikost B 1 ks

Menstrual Cup Size B

Značka: AllMatters
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
Balení:
681
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Menstruační kalíšek ze 100% lékařského silikonu je zdravotně nezávadný a představuje ekologické řešení v době menstruace. Velikost B je vhodná pro ženy nad 30 let a ty, které rodily vaginálně. 

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Menstruační kalíšek Organicup ze 100% lékařského silikonu přináší komfort v době menstruace. Kalíšek je ergonomicky tvarovaný a díky silikonu, ze kterého je vyroben se pohodlně a snadno zavádí do pochvy, kde díky přirozenému podtlaku přilne k děložním stěnám a sbírá tak v průběhu dne menstruační krev.

Vyplachuje se podle síly vaší menstruace, vydrží ovšem i 12 hodin. Menstruační kalíšek navíc minimalizuje odpad, který během menstruace běžné pomůcky vyprodukují a vzhledem k opakovanému použití šetří i vaši peněženku. 

Kalíšek OrganiCup byl již dvakrát oceněn „Produktem roku“ a v kategorii udržitelnosti získal cenu „Excellence Award“ od BuyMeOnce.
 

Dánská značka OrganiCup byla založena v roce 2012 v Kodani za účelem zlepšení menstruačního zdraví a pohodlí v osobním, kulturním i globálním měřítku. Nabízí kvalitní menstruační kalíšky z lékařského silikonu. 

Použití: Před prvním použitím a vždy před začátkem menstruace sterilizujte kalíšek v horké vodě po dobu 3-5 min. Zavádění: kalíšek zmáčkněte současně palcem a ukazováčkem a v podřepu ho zaveďte do pochvy tak, aby byl celý dolní okraj kalíšku schovaný v pochvě. Dobře zavedený kalíšek není v těle cítit. Kalíšek opět vyjměte a vyprázdněte nejdéle po 12 hodinách.

Upozornění: Při zavádění i vyjímání kalíšku dbejte na důkladnou hygienu rukou. Stopka neslouží k vyjímání kalíšku, v takovém případě by mohlo dojít k jejímu přetržení. Kalíšek vyjímáme uchopením za dno.

Dánská značka AllMatters (dříve OrganiCup) byla založena v roce 2012 v Kodani za účelem zlepšení menstruačního zdraví a pohodlí v osobním, kulturním i globálním měřítku. Nabízí kvalitní menstruační kalíšky z lékařského silikonu. Tímto bojují proti nadměrně vyprodukovanému odpadu z klasických konvenčních dámských hygienických potřeb a také proti zbytečnému vystavování se chemikáliím, které vložky či tampony mohou obsahovat a také v nabídce najdete produkty pro péči o tělo. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: AllMatters ApS, Ryesgade 23, 2nd floor , 2200, Copenhagen, Dánsko

Z blogu2

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

OrganiCup. Zdravější, ekologičtější a ekonomičtější řešení intimní hygieny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?