Biopurus Meruňková jadérka hořká 500 g

Biopurus Meruňková jadérka hořká 500 g

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sušená meruňková jádra mají silně hořkou chuť a vůní i vzhledem připomínají mandle. Jsou sušena na slunci a tak si zachovávají všechny důležité živiny. Jádra jsou bohaté na amygdalin, minerální látky, antioxidanty a beta karoten. Obsažené látky účinně bojují proti civilazačním chorobám. Nedoporučuje se konzumovat více než 6 mandlových jader denně. Jádra dobře rozkoušeme, nepolykáme je celá. Pokud

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sušená meruňková jádra mají silně hořkou chuť a vůní i vzhledem připomínají mandle. Jsou sušena na slunci a tak si zachovávají všechny důležité živiny. Jádra jsou bohaté na amygdalin, minerální látky, antioxidanty a beta karoten. Obsažené látky účinně bojují proti civilazačním chorobám. Nedoporučuje se konzumovat více než 6 mandlových jader denně. Jádra dobře rozkoušeme, nepolykáme je celá. Pokud vám vadí jejich hořkost, můžete je zapít jablečnou šťávou.

Balení: 500 gramů.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?