Weleda Měsíčkový dětský krém 10 ml

Weleda Měsíčkový dětský krém 10 ml

Weleda Měsíčkový dětský krém 10 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dětský měsíčkový krém je vhodný pro každodenní péči o pokožku těla a obličeje těch nejmenších i citlivých dospělých. Výživné oleje s výtažky z měsíčku a heřmánku jemnou dětskou pokožku zklidňují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Expirace 30/09/2018

Dětský Měsíčkový krém Weleda je vhodný pro každodenní běžnou péči o pokožku těla i obličeje těch nejmenších, stejně jako přecitlivělou či alergickou pleť dospělých. Výživné oleje v kombinaci s výtažky z měsíčku lékařského a heřmánku pokožku zklidňují a zároveň jí dodávají potřebnou výživu a péči.

Čistý mandlový a sezamový olej vyživují pokožku do hloubky a zároveň podporují její přirozené ochranné funkce. Rostlinné oleje za pomoci lanolinu vytvoří na pokožce lehký ochranný film, který pleť brání před vysušováním, podrážděním i nepříznivými vnějšími vlivy. Krém tak lze použít jako ochranu před mrazem i prudkým sluncem v zimních měsících.

Výtažky z květů měsíčku lékařského a heřmánku pokožku zjemňují, zmírňují její podráždění, zarudnutí a předcházejí vzniku drobných zánětů. Měsíček navíc urychluje hojení drobných ranek a odřenin. Díky jednoduchému výživnému složení je krém vhodný pro citlivou pokožku těch nejmenších i dospělých, kteří trpí na alergie, přecitlivělou pleť či ekzém nebo lupénku. Měsíčkový krém zanechává pokožku zklidněnou, bohatě vyživenou a současně ochráněnou před chladem, větrem i slunečními paprsky.

To nejlepší pro vaše děťátko

Měsíčkový dětský krém je univerzální pečující přípravek, který se rozhodně neztratí ve vašem arzenálu péče o děťátko. Tento výživný krém z přírodních surovin pečuje o pokožku kojenců i větších dětí velice šetrně, nezatěžuje dětské tělo syntetickými ingrediencemi a je mimořádně jemný. Jeho složení je vybalancováno specificky s ohledem na pokožku těch nejmenších.

Šetrná péče

Mnoho pečujících přípravků pro děti obsahuje syntetické konzervanty, parabeny či umělou parfemaci. Měsíčková řada Weleda je ale jiná, obsahuje vysoké množství kvalitních přírodních ingrediencí, které poskytují dětské pokožce intenzivní péči, ale nezatěžují ji, nezpůsobují podráždění či zarudnutí. Tento dětský krém naopak pokožku zklidňuje a je vhodný i na citlivou pleť.

Rychlé zklidnění

Tento krém má hutnější krémovou konzistenci, ale roztírá se velice snadno a vytvoří na pokožce prodyšný ochranný mikrofilm, který ji nechává dýchat, ale zároveň brání podráždění pokožky. Výživné oleje vytvářejí neviditelnou vrstvu, která má dlouhodobý účinek a chrání i velice citlivou pokožku proti vzniku podráždění či zarudnutí. Krém můžete používat na celé tělo od hlavy k patě.

Pro hydratovanou pokožku

Jemný mandlový olej má velice lehkou texturu a spolu s olejem sezamovým pokožku účinně zvláčňuje. Výtažek z měsíčku lékařského a heřmánku pravého má přímo blahodárný hojivý vliv, podporuje přirozenou regenerační schopnost pokožky a zabraňuje vzniku zánětu. Pokožka vašeho děťátka tak bude zklidněná, hloubkově vyživená a sametově jemná. 

Použití: Malé množství Měsíčkového krému naneseme na pokožku celého těla jemnou masáží. Aplikujeme podle potřeby.

Tip: Měsíčkový krém je vhodný pro novorozence, děti ale i osoby s citlivou pokožkou náchylnou k alergiím a častému podráždění.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Calendula

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť

Typy pokožky: citlivá pokožka, normální pokožka

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Dětská Weleda slaví 30

Krása z přírody, která překonává čas

Vše, co potřebujete pro šťastné a spokojené miminko

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Calendula

Nenašli jste to pravé? Co tohle?