Nobilis Tilia Měsíčkový gel 50 ml

Nobilis Tilia Měsíčkový gel 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Měsíčkový gel je vhodný pro ošetření citlivé pokožky s mírnými projevy akné, lupénky nebo ekzému. Extrakt z měsíčku lékařského pomáhá uklidňovat a urychlovat průběh alergických projevů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Měsíčkový gel od Nobilis Tilia je vhodný pro denní i noční ošetření citlivé pokožky s mírnými projevy akné, lupénky nebo ekzému. Extrakt z měsíčku lékařského pomáhá podrážděnou pleť uklidňovat a urychlovat hojení alergických projevů. Bambucké máslo dodává nezbytnou výživu.

Extrakt z měsíčku lékařského dělá čest svému druhovému jménu. Má totiž výborné regenerační a zároveň zklidňující schopnosti. Působí také antisepticky a mírně anesteticky. Uklidňuje pálení, svědění, začervenání a další projevy citlivé či alergické pleti. Šalvějový olej přináší pnoucí a svědivé pokožce blahodárnou chladivou úlevu. Zároveň ji lehce vydezinfikuje, a zabrání tak vzniku různých kožních zánětů.

Bambucké máslo má vynikající vyživující schopnost. Nejen však, že dodá pleti potřebné živiny, ale podporuje také regenerační schopnost výše zmíněných extraktů. Pomáhá vyhlazovat drobné pleťové nerovnosti a zaceluje suchou a popraskanou pokožku.

Univerzální pomocník

Měsíčkový gel Nobilis Tilia je univerzálním pomocníkem, který se vám bude hodit na doma i na cesty. Tento praktický jemný gel je vhodný pro celou rodinu a má výjimečné zklidňující a regenerační schopnosti. Přináší okamžitou úlevu při jakémkoliv podráždění či zarudnutí pokožky a díky gelovému složení a přírodním výtažkům také jemně chladí. 

Rychlé zklidnění

Měsíčkový gel můžete používat na jakékoliv partie těla včetně obličeje. Je vhodný na všechny typy pleti včetně citlivé či dětské. Nezatěžuje pokožku syntetickými ingrediencemi a je maximálně šetrný. Lehký gel se snadno roztírá a nezanechává ulepený či mastný pocit. Praktické balení s pumpičkou navíc zaručí hygienickou aplikaci a oceníte jej nejen na cestách. 

Výživa a zjemnění pokožky

Základ měsíčkového gelu tvoří cenný mandlový olej, který je velice jemný a je velmi dobře snášen i citlivou pokožkou. Mandlový olej pleť zklidňuje a zároveň podporuje její regeneraci, a tím i urychluje hojení. Spolu s bambuckým máslem pak pleť zjemňuje a vyživuje. Panthenol spolu s olejem ze šalvěje mají rovněž zklidňující účinky a výtažek z měsíčku celkově pleť revitalizuje, posiluje a dlouhodobě chrání proti zánětúm. 

Použití: Naneste potřebné množství gelu na postižená místa a jemně rozetřete.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Aromaterapie pro těhotné

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?